Archive for the ‘Luokittelematon’ Category

Kommentointi on toistaiseksi estetty

perjantai, toukokuu 23rd, 2014

Viime yönä oli tullut 336  uutta kommenttia, pelkkää roskapostia. Mulla on parempaakin tekemistä kun seuloa niitä joten estin kommentoinnin. Heti kun ehdin päivitän sovelluspohjan ja kommentointi onnistuu taas sen jälkeen.

Loput helmet järjestykseen

lauantai, maaliskuu 1st, 2014

Meidän kolmonen harrasti yhteen aikaan tiuhaan mun laatikoiden sotkemista, joten olen niitä nyt siivoillut. Ongelmana vaan oli laatikon pohjalla pyörivät irtonaiset helmet, sellaiset nauhan päät jotka jotka jostain projektista jääneet yli. Mutta mäpäs keksein niille ratkaisun:

Taas tuli hyötykäyttöä parille pilttipurkille. Olen kovalla tohinalla maalannut kansia liitutaulumaalilla jotta voisin kirjottaa päälle mitä näissä on, mutta tykkään enempi kannetta. Ryhmittelen karkeasti sävyn mukaan, ja joku kaunis päivä pyöräyttälen näistä jotain. Ja nauhatkin on taas nätissä rivissä :)

Pilttipurkki tuning

keskiviikko, helmikuu 26th, 2014

Viime aikoina meillä on kertynyt isomäärä pilttipurkkeja joten keksein niille hyöty käyttöä.

Nyt ne pitää järjestystä kylppärissä. Purkkien maalaus oli helppoa; laitoin maalia purkkiin ja suunnilleen saman verran vettä. Kansi kiinni ja tiukka ravistus, sitten kansi auki ja ylimääräiset seuraavaan purkkiin jossa sama homma. Annetaan kuivua yön yli ja sitten narua ympäri ja riipus rusetilla koristamaan :)

Pikanen linkkivinkki

perjantai, maaliskuu 30th, 2012

Taavan blogissa menee miljoonan kävijän raja rikki. Niimpä siellä on melkoset kekkerit, ja muutama arvontakin vielä jäjellä. Joten onnea Taavalle, ja kaikki joukolla kurkkaamaan Taavan blogiin! (ei ole lisää tekstiä)

Ostoksia ja massailua

sunnuntai, elokuu 21st, 2011

Viime viikolla Pasiltä pääsi melkonen ärähdys. Meillä on yhteinen talous, kaikki ns ylimääräset hankinnat ollaan keskusteltu. Esim Pasi vonku koko kesän uutta kovalevyä, musta se on ollu turha niimpä sitä ollaan lykätty, kunnes kuun alussa sitten hellyin ja suostuin. Noh, aina ihan kaikki meen taloudessa ei tätä sopimusta että keskustellaan kunnioita, ja voin häpeäksi myöntää että se omin nokkinen shoppailija oon minä.  Dääm, mä kaipaan joskus sitä aikaa kun sai kaunistella lukuja.

Tälläsiä olin shoppaillut, pari tekstuurilevyä, uusia muotteja, pursottimen ja..

…pari pakettia massaa. Oli tullut uusia värejä, ni mun oli pakko testata. Muuten oli tosi kivoja, mutta candy pink oli melkonen yllätys. Ajattelin sen hiukan toisenlaiseksi, mutta se on melkonen neon kikka pinkki. Otin tietty 3 pakettia, ajattelin että se sopii lakuihin, ja lakut on hyviä “täyte” massailuja. Ihan väärä sävy lakuihin, tarvii miettiä keksinkö siitä jotain vai seotanko jonku toisen kanssa siedettävämmäksi. Mä oon niin pihi että vähintään kaksi pellillistä pitää olla tavaraa jos alan uunia lämmittään, ja lakuja saa helposti pellilisen jos ei toistakin tekastua, ei tuu omantunnon tuskia tyhjän uunin lämmittelystä. Ja tota pursotinta mun oli heti kokeiltava, ja kehuttava. Se on ihana! Aikasemmin mulla on ollu halvempi muovinen malli, mutta pursotin sillä yhen 10cm pätkän kädet kipeinä ja totesin ettei se oo hyvä. Olis pitäny ottaa suosiolla heti kunnollinen, tota tuun varmasti käyttään ja paljon.

Toinen pellillinen tuli lähinnä pelkkää lakua, paria väriä, helmenä ja korviksena. Sitten tein muutaman suklaalevyn, niistä ajattelin korviksia väkertää kokeeksi. Eksyipä tälle pellille jokin tän massailun syy, kokeilin tehdä kaupasta löytyville akryylikameeille pohjia. Toinen mitä kokeilin on kestääkö ne uunia, mutta paltaan siihen myöhemmin, tällä pellillä  siis meni toi pohja ilman, mutta sen tekeminen oli melko hankala, kyllä se kamee sinne istuu, mutta en oo täysin tyytyväinen.

Toisella pellillä meno näyttää tälle. Keksit, no niistä tuli kyllä suklaakeksien näkösiä, muttei niistä kyllä nättejä korviksia saa, joten yläkerran barbit kiittää. Lehdet ja pyöreät riipukset saa pintaan vielä väriä, oli vaan pakko hiukan testata uusia muotteja ja tekstuurilevyjä.

Näistä mustavalkosista riipuksista tuli melko kivoja (metallihan kestää uunin ihan ongelmitta ihan vaan vinkkinä). Kai näistä tulee kirjanmerkkejä, en oo vielä yhtään varma. No sen näkee mitä teen, tykkään kuitenkin lopputuloksesta ja kai se on pääasia :)

Sitten oli testattava uutta pursotinta ja se on vaan ihana. Ylös sauma kohtaan tarvii kehittää vielä jotain, mutta tämä siis tälläinen syksyn värinen kokeilu riipus, lasikapussejakin oli testattava heti (lasikapussikin kestää sen 130 astetta ilman mietintää). Niin siis mulla on kiertoilmauuni, niin sinne voi laittaa niin paljon kun peltiä sisään mahtuu kerralla, että mä tykkään siitäkin vekottimesta. Mutta sitten samalla lämpeemisellä halusin testata toisenkin satsin, paljon vähemmän tavaraa kun ekassa, mutta sellaisia testi juttuja joista ajattelin että saattaa tulla kiire ottaa uunista pois jos ei mene niinkun strömsössä.

Koe yksi: Mulla on tälläsiä silikoni muotteja. Ne ei oikeen toimi niinkun tykkäisin, se kuvio on aina epämuodostunut kun otan pois. ooon kokeillu tosi löysällä vanhalla, ja oon kokeillu hetken jähmettää jääkaapissakin ennen irrotusta, muttei oikeen mikään oo toiminu. Niimpä ajattelin etten häviä kun sen silikoni muotin jos kokeilen mitä se tykkää uunista. On mulla muffinsi vuokakin silikonista, joten miksei tämäkin. Törkkäsin jotain jämä massoja piukkaan ja uuniin. Kävi ilmi ettei mulla ole tällästä muottia enää, ja ettei nää toimi niinkun mun muffinsi vuokani. Mutta hei, kokeilemalla oppii.

Koe kaksi; mitä sanoo akryylikamee uunista. Näiden teko paljon helpompi kun sen siinä ekalla pellillä jossa toi kamee ei ollut uunissa, mutta kun en yhtään tiennyt mitä nämä tykkää uunista. Ja uutta pursotinta on taas pakko kehua, otin ensin paksumpaa pötkylää kun ajattelin että ohkasempi olis raskaampi pursottaa, mutta pöh, hujauksessa sitäkin tuli metrin verran vaikka vähempikin olis riittäny. Toi ohkasemmalla tehty on mun lemppari. Ja hei, tää kuva on otettu uunin jälkeen. Mutta tässä kohtaa sanottava, että ihan omalla vastuulla menee ne akryylikameet sinne uuniin jos laitatte, nää kesti mutten lupaa mitään.

Sitten viimisenä pikanen päivitys vanhaan massalaku ohjeeseen, kun siinä tuli tehtyä vaan riipus mallisia lakuja, mutta saa niistä helmiäkin. Reiän voi tehdä tökkäsemmälläkin kun helmi on kasattu  kokoon, mutta mulla ainakin lakut vääntyy ja menettää muotonsa. Mutta mäpäs teen reiän näin. Eli otan keskimmäisestä pienen soiron pois, se ei ole enää neliö vaan kaksi kolmiota. Laitan mä tikun sisään kun painan kannen  kiinni ettei reikä mee vahingossakaan umpeen ja saan osat kunnolla yhteen, sitten tikku mäkeen ja uuniin :)

Saako omista helmistä tykätä näin paljon?

perjantai, elokuu 12th, 2011

Eilen tuli pieni erä helmiä, avasin laatikot ja kuplamuovi kääreet ja oon ihan haltioissani, ja halusin ja hiukan esimaistiasia teidän kanssa. Nämä herkut siis löytää tiensä viikonlopun aikana valikoimaan:

Tuosta hiukan hahmottaa mittasuhteitakin. Perhonen keskellä oli iloinen yllätys, se on ihan mielettömän upea ja iso. Sitten tulee pari uutta tuoteryhmääkin, toinen niistä on kapussit. Ihania, mulla sormet syyhyä päästä väkertelemään koruja. Toinen uusi tuoteryhmä, no sitä te joudutte odottamaan että tulee kauppaan mutta vähintään yhtä ihana sekin. Vintage tyylisiä koruja tekeville on tulossa paljon uusia osia. Mutta näin lyhyesti tällä kertaa, eka erä kuvia olis otettu ja koneella, toivon mukaan akku olis nyt ladannut niin saan lisää kuvattua. Ehkäpä tännekin tulee vielä joku räpsästyä.

Paaaljon kuvia

keskiviikko, toukokuu 18th, 2011

Vähän niinku ennen ja jälkeen kuvia, paitsi että ennen oli niin hirveetä etten ole ottanut pahemmin kuvia ja vielä on sekasta joten ei ole vieläkään hyviä kuvia. Mutta eikös ne sillon ole jotenkin sopusoinnussa? Sitten helmien säilytykseen vinkki hamsterille, sellanen mitä mä itsekin käytän.

Löysin yhden kuvan ajalta ennen, siitä näkee lähinnä seinien värien, mutta valittevasti mitään hyvää yleiskuvaa koko tilasta ei ole. Mutta tältä näytti yksi nurkka ennen:

Ja sama nurkka nyt:

Tosiaan, vielä tasoilla on paljon ylimääräistä sälää, pahoittelen. En kuitenkaan malttanut olla ottamatta kuvia. Eikä tuo läppäri tuohon kuulu, se nyt on vaan siinä koska mun on helpompi naputella varastopaikkoja kun on kone mukana millä naputella. Mutta kuvia muualtakin kun tästä nurkasta:

Tasoilla siis on nyt vielä paljon kaikkea ylimääräistä kuten esimerkin tyhjiä limsapulloja, laatikoita, papereita, tuotteita jotka ei vielä ole paikallaan, jne. Suurin osa tasosta tulee jäämään tyhjäks, kääks. Se ei ollut suunnitelmissa, mietein miten kaikki helmet tuonne tulee mahtumaan kun ne ei ennenkään mahtuneet, mutta nyt mietin miten tuon kaiken täytän. Yksi laatikosto on vielä kasaamati, pari on kokonaan tyhjiä ja monessa on paljon tyhjiä laatikoita. jokunen tankokin on vielä vailla helmiä. Niin ja näkyy tuossa olevan tyhjiä lokeroitakin.

Kalusteena on yksi ja sama laatiskosto kuten varmaan huomaattekin. Me ollaan sitä hiukan modifioitu enempi meille sopivaksi, mutta löytyy kaupasta pari alkuperäisellä kasuksellakin, eli siis tämä tila ihme on tässä:

Sen nimi on Alex, ja sen voi hankkia Ikeasta . Se on aivan täydellinen helmille. Ja vissiin paperillekin, sille ikea sen väittää suunnitelleensa ja täällä muistakseeni aina sillon tällön joku korttiaskartelijakin poikkeaa. Ihana alex <3. Laatikot on kiskoilla, joten vaikka sinne latoo melko paljon painoa laatikko kulkee silti kivasti. Ainoa miinus noin kaupan kannalta on ettei laatikko tule ihan kokonaan ulos. Joten jos sinä ikean tuotekehittelyinsinööri luet tämän, saa asian korjata. Ps. olen mainostanut ahkeraan täällä ikeaa ja alexia, lähetä minulle 7 lisää? Hei, on pakko yrittää ainakin ;) Korkeudeltaan tämä ihanuus näin pyörillä muuten mahtuu hyvin pöydän alle (jos haluaa korkeamman joutuu itse askarrella korotuksen). Kaupan käytössä laatikon sisältö on tälläinen:

Eli meillä on tollaset lokerikot siellä sisällä. Niimpä yhteen alexiin mahtuu melko paljon tuotteita. Mutta siis mulla on tuossa olkkarin nurkassa “omilla” helmilläkin pari alexia, rakastuin näihin siis ensin omassa käytössä. Laatikko on 42cm syvä, eli siihen mahtuu aivan täydellisesti 40cm tukkunauha. Mulla on laatikko makeanvedenhelmille:

Siitä ne kaikki heti kerralla, kun ne kivassa siistissä rivissä. Tässä kuva kivilaatikosta:

Sitten voidaan palata takaisin todellisuuteen:

Ja sokerina pohjalla:

Mutta hei, mä löydän sieltä kaiken mitä tarviin. Ja siinä ne on sopivasti käsillä. Joten jos omistat paljon helmiä ja miksei muutakin askartelu sälää niin hanki alex, mä suosittelen :)

Helminauhan solminta

tiistai, maaliskuu 29th, 2011

Paljon toivottu aihe, joten kirjoittelempa kuvien kera miten se tehdään. Ja hei, vastoin kun yleisesti luullaan tämä ei ole vaikeaa, toki tekniikka vaatii opettelua, mutta on taatusti vaivan arvoista.Solminnan idea on lyhyesti että jokaisen helmen välissä on pieni solmu. Näin korulle saadaan upea laskeutuvuus, helmet ei hankaa toisiaan ja mikäli nauha sattuu menemään rikki, ei hukata kuin korkeitaan yksi kaksi helmeä… Mutta nyt siis tekemisen pariin:

Ensin kerätään välineet:

Tällä kertaa somin makeanveden helmistä nauhan. Se mitä helmiä käyttää vaikuttaa langan valitsemiseen, koruun joka tehdään helmistä tai pääosin valitaan helmille hellävaraisempi silkki. Silkki kuitenkin venyy ja haurastuu ajan mittaan, joten kivi ja lasihelmille tai pääosin näistä solmittuun nauhaan valitaan kestävämpi nylon lanka. Helmisilkkiin solmitun helminauhan elinikä on noin 3-5vuoteen, jonka jälkeen helmet tulisi solmia uudelleen.

Mutta takaisin sinne välineisiin. olen siis valinnut makeanvedenhelmiä ja helmisilkkiä, tälllä kertaa kokoa 8. Langan vahvuus riippuu helmen reiän koosta. Langan tulisi mahtua kertaalleen reiästä läpi, mutta tuntua silti jämäkältä. Oikean koon oppii löytämään ajan kanssa. Jos lanka menee kaksinkerroin reiästä läpi, on lanka liian ohut.

Kuvassa harrastan väline urheilua, siniset langan leikkurit on ihanat käytössä, mutta hinnaltaan sen verran suolaiset etten niitä ole edes ajatellut kaupan valikoimaan, hyvät terävät sakset ajaa saman asian, jos oikein innostut aiheesta, silloin nuo leikkurit on hintansa arvoiset. Reiänväljennin on ehdoton työkalu, kuten myös hyvä ja nopeasti kuivuva liimaa. Frechwire, josta olen jossain kuullut suomennoksen koruspiraali, suojaa silkkilankaa metalliosien hankaumilta. Nylon langasta solmittaessa tätä ei yleensä käytetä, mutta silkkilangalle on ehdoton. Koruspiraalin koko on valittu aavistuksen isommaksi kuin silkki, sillä silkki viedään spiraalin läpi.

Mutta sitä ennen…

…väljennetään helmien reikiä. Ensimmäiset ja viimeiset 2-3 helmeä kaipaa reikää josta mahtuu lanka kaksinkerroin läpi. Kuva on havainnollinen, vie helmi vesiastiaan kun väljennät reikää. Ja tämä tehdään siis 4-6 helmelle. Tässä korussa käytin valtavia helmiä (11-12mm), joten tähän riitti vallan hyvin 2 helmeä alusta ja lopusta, mutta pienemmillä helmillä suositellaan kolmea. Usko tai älä, tämä on mielestäni se työläin vaihe solmimisessa, vaihe jossa usko on koetuksella. Mutta hei, tästä se sitten helpottaa.

Tässä siis valmista jälkeä ja vertailun vuoksi helmi jolle ei ole tehty mitään, iso ja pieni reikä vierekkäin.

Sitten päästään asiaan:

Eli tässä päässä kuvaa on helmisilkin pää, jota jatkuu noin 10cm kuvan ulkopuolelle. Eli kaksi isoreikäistä helmeä, sitten pätkä koruspiraalia ja lukko tai sen vastakappale. Vielä ei solmita mitään. Koruspiraalin  jälkeen kuvan ulkopuolella on 60cm helmisilkkiä jonka päässtä on neula. Ja siis jos sinulla on kolme isompi reikäistä helmeä molempiin päihin, laitetaan kolme helmeä. Ennen kuin pujoittelee lankaan yhtään mitään on hyvä vetää lanka pari kertaa sormien välistä ylimääräisten kierteiden poistamiseksi.

Sitten:

Aletaan solmia. Palataan siis ensimmäisen helmen läpi ja tehdään solmu tiukasti helmen viereen, ensimmäisen langan ympärille.

Sitten mennään toisen helmen läpi, ja tehdään taas solmu tiukasti helmen viereen ensimmäisen langan ympärille. Jos isompi reikäisiä helmiä on kolme, niin tämä toisetaan kolmannellekin helmelle.

Sitten on tärkeä vaihe:

Eli liima. Liimaa tiputetaan pieni tippa solmun päälle. Ja taas kuva on havainnollinen, eli ota helmet käteen kun  liimaat ettet töhri liimalla helmiä. Kapea kärkinen nopeasti kuivuva liima on tässä asiassa ihan must, älä kokeile muilla liimoilla. Kun liima on kuivaa, voi langan pään (sen noin 10cm pätkän jossa ei ole neulaa) leikata pois. Ja hyvillä saksillä pääsee siis alkuun

Sitten aletaan solmimaan:

Eli pujoitellaan niitä normaali reikäisiä helmiä lankaan, ja tehdään tiukka solmu napakasti helmeä vasten. Solmun saaminen oikeaan kohtaan vaatii opettelua, ja tekniikoita on monia. Pinsettejä käyttää moni solmun viemiseen helmen viereen, itse paina solmun sormella reikää vasten ja kiristän painaen kynnellä solmua. Tämä on hirmu vaikea selittää, mutta kokeilemalla löydät oman tekniikkasi.

Solmun tulisi olla napakasti helmeä vasten, tämä solmu ei ole. Ei siis näin, solmun ja helmen väliin ei ole tarkoitus jättää yhtään väliä. Oikea lopputulos näyttää siis enemmänkin tältä:

Anteeksi sumea kuva, mutta siis helmi on napakasti kahden solmun välissä. Ja solmun jälkeen pujoitellaan uusi helmi, jonka jälkeen tulee uusi solmu. Tätä jatketaan kunnes enää puuttuu ne 2-3 viimeistä helmeä, ne joiden reiät suurennettiin alussa.

Eli lopetus tehdään peilikuvana alulle,ensin on normaali reikäinen helmi, sitten on ne kaksi isompi reikäistä helmeä ja pätkä koruspiraalia. Ja koruspiraaliin viedään siis lukko tai vastakappale.

Eli lukon jälkeen palataan ensimmäisen helmen läpi, ja tehdään solmu langan ympärille. Sitten palataan toisen helmen läpi ja tehdään solmu hlangan ympärille. Solmun päälle taas tippa liimaa, jonka kuivuttua lanka leikataan solmun vierestä poikki. Jos meinää epätoivo iskeä, kerron lohdutuksena että lopetus on se mielestäni vaikein osuus helminauhan solmimisessa. Näin lähellä loppua ei kannata luovuttaa, sillä…

…helminauha on nyt VALMIS! Silkkilankaan solmitun korun elinikä on noin 3-5 vuoteen riippuen käytöstä, jonka jälkeen koru on solmittava uusiksi sillä lanka haurastuu iän myötä. Kemikaalit kuten hiuslakka ja hajuvesi rasittaa lankaa jotren ensin tukka ja muut kuntoon, koru viimeiseksi. Helmet kuitenkin pitää käytöstä, ne imevät iholtasi rasvoja joiden ansiosta helmet säilyttää kiiltonsa pidempään.

Jos nyt puri kärpänen ja haluat alkaa solmimaan, palataan maan pinnalle. En usko että kukaan aloittaa solmimista 11-12mm pyörehköillä lähes virheettömillä makeanvedenhelmillä, nuo helmet on hongkongin tuliaisia minulle. Ei tule kauppaan sillä taisi olla arvoikkain tuliainen jonka reissulta toin… Joten otampa loppuun vielä pikaisien ohjeistuksen hyvään opettelu projektiin, jos solminta on uutta mutta haluat kokeilla on tämä huomattavasti helpompi toteuttaa, eikä konkurssi tule kokeilemisen merkeissä:

Elikkäs tässä on mattapintaisia helmiäislasihelmiä kolmessa eri sävyssä (näistä vain hunaja löytyy kaupasta, tarvinnee korjata asia lähitulevaisuudessa), kokona on 10mm. Koska nämä helmet on lasia, on ne solmittu nylonlankaan. Vahvaan nylonlankaan ei tarvita neulaa, se on tarpeeksi jämäkkää että menee ilmankin helmestä läpi. Tapanani on vahata noin 2-3cm langan päätä, joka estää lankaa hapsottumasta ja helpottaa pujottelua. Koko lankaa ei pidä missään nimessä vahata, sillä vaha tekee langan rumaksi. Ja tässä ei siis ole käytetty koruspiraalia, mutta kahden ensimmäisen ja viimeisen helmen reiät on suurennettu siistemmän lopputuloksen saamiseksi. Nylon lanka antaa anteeksi enemmän kuin silkkilanka, jos solmu osuu väärään kohtaan saa sen vielä pienellä työllä avattua. Nylon langan voi liiman siijasta päätellä myös kuumentamalla, sillä nylon lanka sulaa kuumentaessa. Ole kuitenkin varovainen, sillä kuumentamalla liikaa poltat langan poikki ja olet takaisin lähtöruudussa. Katseltuasi pari kertaa kun työsi menee savuna ilmaan ystävystyt viimeistään liiman kanssa. Kuvan korussa on käytetty salpalukon vastakappaletta ja uskotoivo rakkaus rengasta lukkona.

Tekniikan oppii parhaiten kokeilemalla. Alkuun voi usko olla koetuksella, mutta kärsivällinen yrittäminen palkitaan. Ja kun tekniikasta pääsee jyvälle se ei ole vaikeaa, eikä aikaa vievää. Esimerkkinä ensin solmittu helminauha, alusta reikien suurentamisesta kuvaamisen ohella  nauhan solmimiseen valmiiksi meni vajaa 45min. Tämä kirjoituksen kanssa taistelen nyt kolmatta tuntia. Tästä kai voidaan päätellä että parempi pidettäytyä solminnan parissa? Joskus tulevaisuudessa täytyy vielä palata aiheeseen, sillä nyt käsittelemättä jäi miten neula pujoitetaan lankaan (hei, ei se mene niin, siihen on oikeasti oma tapansa) ja mitä ihmettä on sellakka ja monta muuta aiheeseen liittyvää nyanssia.

Solmimisen iloa!

Blogihiljaisuus jatkuu…

tiistai, maaliskuu 15th, 2011

Mutta ajattelin selitellä hiukan paljastamati sen kummemmin mitään mistä se johtuu. Me tällä hetkellä työllistetään itsemme pohtimalla mitä kaupalle pitäsi tehdä, miten sitä viedä eteenpäin.

Visioita olisi vaikka millä mitalla, mutta uskallus hypätä kohti tuntematonta puuttuu. Ja niin paljon vaihtoehtoja olisi mitä kaikkea voisi tehdä. Ei osaa valita, eikä osaaa päättää pitäisikö edes valita. Vaikeaa. Seuraava näkyvä askel on kai ne maksupainikkeet, uskoisin että meillä on näkemys niistä pikkuhiljaa selvä. Muuten, noh, aika näyttää.

Messuja meidän piti alkaa kiertää, mutta se saa jäädä. Haaveissa oli tampereen kädentaitomessut, mutta niiden ajankohta tuntuu nyt täysin mahdottomalta. Noh, syksyllä nähdään ainakin helmiplaneetta messuilla. Mutta muut taitaa jäädä myöhemmin julki tulevasta syystä väliin. Ensi kevään messuistakaan en osaa vielä sanoa, noh katsotaan.

Mutta siis tällä erää blogihiljaisuutta jatkuu vielä tovi, pahoittelen. Kunhan kuvioit selkiytyy kirjoittelen taas enempi, vielä kun ollaan niin kahden vaiheella.

Hyvää ja helmeilevää uutta vuotta!

torstai, joulukuu 30th, 2010

Haluan kiittää kaikkia asiakkaita kuluneesta vuodesta, Vuosi on ollut melkoista kyytiä, paljon on tapahtunut kaikkea. Millään en uskoisi että kaikki on samaan vuoteen mahtunut ellen olisi itse sitä kaikkea kokenut. Vau. Ja paljon on suunnitelmia ensivuodelle, niistä suurin tiedossa oleva ajoittuu helmikuuhun. Mutta tästä sitten kohta puoliin lisää, vielä viimeiset varmistukset on odoteltava ennenkun alan tapausta hehkuttamaan.

Uutuksia olisi nyt paljon jonossa, ja alan niitä lisäillä valikoimaan heti 1.päivä. Tuotteita on paljon, yritän lisätä lähes päivittäin jotain. Tuotteita on laidasta laitaan, materiaaleista löytyy niin puuta, kiveä, metallia, lasia kuin akryyliakin. Ja paljon muuta. Alla esimakua tulevasta, sieltä herkuimmasta päästä: