Archive for the ‘Ketuttaa’ Category

Räpätys aiheesta itella sekä pari korukuvaa muodon vuoksi

tiistai, kesäkuu 14th, 2011

Että mua ärsyttää ja jos suoraan sanotaan on hiukan linssiin pissitty fiilis jälleen kerran itellan toimesta. Toisaalta, se ei ole henkilökohtasta, sama linssiin pissiminen koskee ihan kaikkia firman asiakkaita jotka samaa tuotetta käyttää.

Aloitetaan tarina alusta, mennään huhtikuun alkuun. Helposti kuoret, eli ne mitä me  ja varmasti moni muu postitukseen käyttää, alkoi kaupoista loppua. Kyselin niitä sillon itellan asiakaspalvelusta, ja kertoivat että helposti kuoret vaihtuu 1.luokan kuorista 2.luokan kuoriin. Onnistuin jonkin verran noita hamstraamaan kun satuin löytämään paikan josta niitä löytyi vielä kymmeniä paketteja. Näitä on enää pari pakettia jäljellä, joten nyt mulle tulee kiire keksiä mitä asian suhteen teen.

Saamassani vastauksessa mulle kuitenkin kerrottiin että uudet helposti kuoret tulee myyntiin kesäkuun alussa. Okei, nyt on kesäkuu, joten ei mitään hätää, niitä saa jo, tarkistan hintatiedot ja muutan lähetyskulut sen mukaiseksi, halvemmat lähetyskulut varmasti kiinnostaa myös meidän asiakkaita, ihan hyvä homma. Ja itseasiassa, itellan vastauksessa tiedusteluuni sillon huhtikuussa kerrottiin myös näin (ja tämä on suora lainaus) “Helposti-kuoren palvelutason muutoksen taustalla on asiakastutkimus, jonka perusteella 80 % asiakkaista lähettää postinsa mieluummin 2. luokassa, jos hinta on edullisempi.” No sinäänsä olisin tykännyt enempi 1.luokasta, mutta toki meitä kaikkia halvempi hinta houkuttelee. Saamassa tiedustelussa kuitenkin myös kerrottiin etteivät ikävä kyllä vielä sillon huhtikuussa tienneet hintatietoja. Mutta ei siis mitään hätiä, ollaanhan me nyt jo kesäkuussa, joten tarkistin tämän uuden edullisemman hinnan.

Tämä hintatieto oli kyllä melkonen märkärätti vasten kasvoja, meinaan paketti maksaa nykyisin 20e, kun taas se ennen maksoi 21e. Hinta on siis tippunut kokonaisen euron, mikä tarkoittaa kokonaiset 5 senttiä per kuori. Näin huimaa hinnanalennusta tuskin ajatteli 80% asiakkaista vastatessaan asiakastutkimukseen. Jos maksan kiltisti sen 21e paketista jatkossakin, saanko niitä ykkösluokan kuoria, kiitos? Ärsyttää sillä mä oon odotellu jo kauan postin hintojen tippumista, mä kun elin siinä luulossa että ne olisi oikeasti tippuneet jo vuosi sitten kun viestintävirasto itellaa asiasta hätisteli. En nähnyt sillon postin hintojen halpenemista, enkä näe nytkään. Joka tapauksessa mulla nyt kiukan hankala tilanne, joka päivä vanhat 1.luokan kuoret vähenee ja ennenkun loppuu tarvis tietää mitä teen. Jos olisi vaihtoehtoja, äänestäisin jaloillani eli vaihtaisin firmaa. Mutta siis postituksessa on tulossa muutoksia lähiaikoina.

Sitten vielä loppuun ne korukuvat jotka lupasin. Tein näitä kahdet, sekä äidille että anopille jouluksi, kumpikin kun on kissojen ystäviä:

Koitan katsella noita kisuja kauppaan viikonloppuna.

Yksi kuva (ei edes tekstiä pahemmin)

tiistai, toukokuu 4th, 2010

Että mä vihaan kun käy näin:

Olisin pistänyt nätimmän paidan jos olisin tiennyt päätyväni kuvaan. Kiitos kun sain jakaa tänkin teidän kansa.

Pari uutta avainnauhaa ja jotain muutakin

perjantai, huhtikuu 16th, 2010

Mä en ole yhtään juttutuulella.  Mua ahdistaa ihan suunnattomasti, enkä jaksa sanoa mitään järkevää. Mutta mulla on ollu tapana purkaa ahdistustani tekemällä jotain. Niimpä nyt enempi kuvia, vähempi tekstiä. Laitan muuten paljon koruja ja helmiäkin huomenna kauppaan, tänään ei pysty.

Kuvat ei oikeen onnistunu, mut ei anneta sen haitata.

Avainnauha, syntyi ihan vahingossa. Piti tehdä ihan tavallinen koru, mutta nostin korunopuolillaan keskeltä ilmaan ja hoksasin kuinka kivan avainnauhan siitä saa. Tunsin suurta ylpeyttä itsestäni, kerrankin keksein jotain hienoa itte. Eli tää on linkitetty, ja pari pinkkiä akattia tuomassa kivasti väriä. Ovalilinkkejä on tulossa, enkä nosta hintaa vaan ovat edelleen sen 30kpl eurolla.

Sitten toinen avainnauha. Tässä on lilaa säröakaattia linkitettyvä. Kooltaan 14mm, odottelee keittiössä jos joku toimertuisi lisämään kauppaan.

Kolmas avainnauha, sekin linkitetty. Mustavalkoista akaattia.

Sitten rannekoru. Toi lukko vaan alkoi kiukutella kun otin kuvaa, ei suostunut olemaan yhtään nätisti. Tässä on pinkkiä 8mm akaattia ja 10mm mattaa mustaa akaattia. Ensin mainittu on jo kaupassa, jälkimmäinen odottaa eteisessä.

Yksinkertainen on kaunista. Visio oli kauan päässäni, usein helmet jopa kädessäni. Ja monta kertaa päätin että äh, siitä kummiskin tulis ihan tyhmä. Mutta musta toi on sittenkin hirmusen kaunis, vaikka onkin yksinkertanen. Siinä on 8mm kissansilmää ja 4-5mm pyöreähköjä makeanvedenhelmiä.

Kaikki menee kai huomenna kauppaan. Paitsi toi rannekoru, ärsyttävä lukko.