Archive for the ‘Rannekorut’ Category

Memorywire rannekoru jouluväreissä ohje

tiistai, tammikuu 12th, 2016

Vaihdokit

tiistai, marraskuu 3rd, 2015

Niimpä niin, kesällä puhuin kovasti että nyt tulee ryhti liike blogin kanssa, ja taas se sitten nähtiin. Puolustuksekseni on sanottava että syksy on meille ollut erityisen raskas, ja olen juossut kuin päätön kana sammuttelemassa tulipaloja siellä täällä. Noin niinku kuvannollisesti.

Ecc oli ja meni, enkä ole yhtään mitä tänne siitä jakanut joten ajattelin alotella tästä. Meitä lähti sinne kolme suomesta, ja ehdotin heille että mitäs jos tehtäisiin toisillemme korusetit ja vaihdetaan ne päittäin, niin että jokasella on setti jokaiselta. Idean pöllin Donnan viimevuotisesta uutiskirjeestä, kun Donna oli vaihtanut sormuksia kavereitten kanssa ja kaikki oli saanut huippumakeita erillaisia sormuksia. Kerroin kyllä rehellisesti Donnallekin että pöllin sen idean tähän :D

En ole vielä kuvannut mitä minä sain vaihdossa, mutta alla olevat korusetit siis lähti vaihdokkeina multa. Sen verran kuuntelin toiveita että mun viime kesän isot millefiorikokeilut oli rivissä ja niistä sai suosikin valita. Ja molemmat valitsi saman, joten ovat hyvin saman tyylisiä:

Klikkaamalla kuvan saa suuremmaks

Klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi

Koitan ehtiä kuvata mitä mahtavaa sain vaihdossa itse, ja kirjotella muutenkin mitä kaikkea ecc tänä vuonna oli, but you know me, edellinenkin on edelleen kesken..

Hyvä tapa pilata harrastus on tehdä siitä työ

lauantai, heinäkuu 25th, 2015

Ei, emmä valita, mä rakastan mun työtä.

MUTTA. Ei tää oo aina pelkkää helmillä tanssimista. Välillä mun pitää shoppailla helmiä kauppaankin, ikävää ;) Ei vaan, tilausten tekeminen tukusta on yksi osa mun työtä. Ja teen sen ihan väärin. Varmasti olisi kaupallisesti järkempää miettiä tarvetta enemmän kuin tahtoa, mutta yleensä tilaukset tulee tehtyä puhtaasti siltä pohjalta että mulla on visio. Ja se mulla yleensä on tilausta tehdessä, ihan kristallin kirkas ajatus siitä mitä yhdistän mihinkin, ja voi noista sais kivat korvikset.

Ongelma kuitenkin on se että teen tilauksen tukkuun, se tarkoittaa että sitä tarvitsee odottaa. Ja odotellessa se visio joskus unohtuu. TAi sitten helmet saapuu kiireen keskelle. Naputan ne hätäsesti kauppaan yhtä hätäsesti otetuilla kuvilla. Ennen otin sivuun itelleni muutaman sieltä täältä, että kun kiire hellittää saan visioni toteuttaa. Työhuoneeseen vaan alkoi kertyi ylipursuava varasto odottavia visioita, samaan aikaan kun pää tuotti niitä lisää.

Olisko nyt hyvä hetki korukuvalle? Joo, on.

Tosiasia onettei se mun kiire hellitä oikeastaan koskaan, sitä on turha odotella. Jos nyt sattuu käymään se vahinko että aikaa on, en raaski ottaa kaupasta kun usein ne on ollut sitten kaupallisestikin kuitenkin ihan hyviä hankintoja, joku muukin on niistä visioita saanut. Antaa olla kaupassa, on mulla muitakin helmiä vielä ihan riittämiin. Ja niin jää usein sekin visio sitten vaan sinne mun korvien väliin pyörimään. Yleensä päädyn koruja tekemään niistä helmistä jotka kaupasta on jo loppu.

Jos tuotetta tulee 10kpl varastoon, varastosaldoksi tulee 9. Ei se yksi ole mulle varattuna, vaan se on siltä varalta että jos käy jotain, esim joku tuote täytyy lähettää syystä tai toisesta uudelleen. Joo, niinkin joskus käy. Sitten kun ne 9 on myyty, täällä pyörii yksi ilman omistajaa. Ei sitä aina laita kauppaan, se päätyy messuille, kurssille tai sitten mä teen siitä korun. Se vasta järkevää, on tehdä malli tuotteesta joka on jo loppu.

No, nyt mä vähän eksyin aiheesta. Tällä kertaa päätin olla fiksu. Kesä on se ainoo hetki vuodesta kun mulla ei ole kiire. Tai on mulla, mutta ei sellanen. Niimpä nt kun sain uudet ihanat helmiäiset kotiin jätin niistä rimpsun tai pari keittiön pöydälle, ja ilmoitin helmeileväni. Onneksi mulla on aviomies joka tukee ja kannustaa ja ennenkaikkea ymmärtää. Niimpä se huolehti lapset ja mä sain helmeillä.

Ylemmässä korukuvasssa on esim violettia helmiäislasihelmiä ja savunharmaita särmikkäitä rondelleja. Sydän lukkoa, sydän riipusta ja iki ihanaa sulkaa. Ja tietenkin, USKO TOIVO RAKKASU RENGAS.

Toisessa korukuvassa onkin sitten taas tätä helmiäislasihelmeä.

Näin. Nyt mä oon tyttyväinen itteeni. Se oli ekat kaksi kuvaa. Hyvä minä. Mulla on paljon lisääkin kuvia koska mä sain helmeillä ihan rauhassa hyvän aikaa. Useampana päivänä. Nämä ei mene korkauppaan, ainakaan vielä. Nämä lähtee kursseille malleiksi ja messuille myyntiin.

Oikoluen joskus toiste, sori…

Rannekoruja, rannekoruja

maanantai, lokakuu 20th, 2014

Palasin Ecc:stä pää täynnä ideoita, joten loput päivitykset on hiukan myöhässä. Ne on tulossa, mutta ensin tarvi kokeilla pari ideaa. Eva Haskovan paja oli sen verta mukava että siitä pää täyteen ideoita ja jatkuvasti tulee uusia, ja pakkohan niitä on kokeilla. Joten alla paljon kuvia mitä kaikkea onkaan syntynyt.

Viimisin testimielessä, juu ei edelleenkän mun juttu. Mutta vaikka palasinkin siihen mitä aina teen (kukkiin), niin oli kiva kokeilla kaikkea, joten iso kiitos Eva Haskova innostavasta ja ihanasta pajasta :)

Äitienpäiväkorut

tiistai, kesäkuu 3rd, 2014

Nekin on unohtunut esitellä. Mummu sai vihdoin korunsa:

Mummu on siis ihana anoppini, lasteni Mummu. Yllättäen lempivärit on punainen ja musta, kuva vääristää sävyä hiukan. Kaulakorun kaveriksi tein myös rannekorun.

Pari korua

maanantai, kesäkuu 2nd, 2014

Kevät, tarkemmin ottaen toukokuu on kiireistä aikaa kun tilauskoruja on jonoksi asti. Noh, saampa niistä hetkeksi blogin täytettä koska minäpäs oon napannut niistä kuvia ennenkun olen eteenpäin luovuttanut. Niimpä tässä yksi:

…tai oikeastaan siis kaksi. Rannekorut opettajille. Keväisiä värejä ja raikkaan valkoista :) Toisessa näistä on takana isompikin idea, se koostuu valkoisten ja hopeoitujen välihelmien lisäksi 12 erillaisesta helmestä, 9 “tyttövärisestä” ja 3 “poikavärisestä”, ajatuksella jokaiselle oppilaalle oma helmi.

Itseasiassa nappasin niistä helmistäkin kuvan:

Tummanpunainen ja tummavioletti näyttävät kuvassa todella tummille, mutta itseasiassa sopivien helmien löytäminen oli korun haastavin osuus.

Rannekoru ja sille kaveriksi tilaustyönä tehty kaulakoru

maanantai, huhtikuu 14th, 2014

Kaulakoru on sen verta pitkä että se menee lyhyenä koruna kaksin kerroin, tai pitkänä yksinkertaisena. Lukkona iso sydänlukko ja UTR-rengas.

Rannekoru ja avainnauha makeanvedenhelmistä

sunnuntai, maaliskuu 2nd, 2014

Laatikoistani löytyi kolme ihanaa makeanvedenhelminauhaa jotka kuiski haluaan päästä koruksi. kaveriksi laitoin ainoa laatuaan renkaan ja ja ison sydän riipuksen, lopputuloksena tälläinen avainnauha:

Avainkoru asuilee nyt jo uudessa kodissa. Mutta jäljelle jäi pätkät jokaista helminauhaa. Ne seikkaili keittiön pöydällä kodittomina, kunnes yksi päivä anopin käydessä kahvilla pujottelin niistä kolmirivisen rannekoru.

Rannekoru oli aavistuksen liian lyhyt sekä mun että anopin ranteeseen, mutta Venlalle se oli just sopiva :) Vielä lisäkuva rannekorusta ilman kättä

Edellisten ohjeiden helmistä rannekoruina kuvat

torstai, tammikuu 31st, 2013

Vielä yksi postaus päivälle, edellisistä helmistä rannekoruja:

Helppo memorywire rannekoru ohje

torstai, marraskuu 10th, 2011

Tämä on superhelppo ohje, ja ei tarvi paljoa työkalua tai helmeä jolla saa kivan rannekorun. Sopii vaikka ensimmäiseksi koruksi jonka askartelee.

Ensin tarvikkeet ja työkalut:

Tarvitaan sekä pyöröpihdit että katkaisupihdit. Memorywireen tarvitaan omat katkaisupihdit, älä käytä samoja pihtejä memorywiren katkaisuun kun käytät muuten, memorywire jättää kolon pihteihin. Hyvät pihdit memorywiren katkaisuun löytyy joko tarjousmarketin alelaarista tai autotallin perimmäisestä nurkasta. Rannekoruun tarvitaan memorywireä , pyöreitä 6mm särmikkäitä 2 nauhaa ja yksi synteettinen koralliruusu.

Ensin leikataan noin 4 kierroksen pätkä memorywireä.

Toiseen päähän käännetään pyöröpihdeillä silmukka.

Sitten pujotellaan. Ensin puolikas nauha mustaa särmikästä, sitten koralliruusu, ja sitten loput särmikkäät.

Sitten käännetään pää silmukalle, leikataan ylimääräinen katkaisupihdeillä pois ja suljetaan silmukka.

Ja lopputulos näyttää tälle, helppoa vai mitä? Ja tästä on helppo lähteä soveltamaan.’

Tältä näyttää lyhyempi versio 8mm kullanruskeista matta helmiäislasihelmistä hiukan lyhyempänä versiona. Ja kaupasta löytyy monta memorywire rannekorua josta lähteä ideoimaan :)