Archive for the ‘Tulossa’ Category

Uusi ohje kuvattu ja pari helmeä

perjantai, maaliskuu 15th, 2013

Jahka on taas aikaa istua koneen vieressä kirjottelemassa on tulossa uusi ohje siitä miten nämä riipukset on tehty:

Samalla halusin jakaa uusimmat tuotokseni; cupcake helmet:

Eikä mulla tällä kertaa muuta :)

Blogihiljaisuus… raskauskuulumisia ja silleen

maanantai, lokakuu 31st, 2011

Loppumetreillä mennään, enää on ihan maximissaan 4viikkoa. Mä olen ihan loppu, joten tästä todennäköisesti tulee melkonen rutina. Sellanen että jos olet mun naamakirja kaveri, niin ei ole mitään uutta, sama linja jatkunut jo monta viikkoa, kunhan koostan ne tähän. Laitan mä tähän yhen helmikuvan siitä mitä syksyn aikan on odotettavissa, mutta menee raskausrutinalla.

Mä oon ihan loppu tähän odotteluun. Itseasiassa pieni piru istuu olkapäällä ja käskee googlettaa synnytyksen käynnistysvinkkejä. Kyllä ihminen on vaan tyhmä, meinaan tiedän ihan hirveen hyvin ettei sellasia ole. Tai on, muttei ne toimi. Ja kyllä oon kokeillu, esikoinen viipyi viikolle 42+3 ja toinen häädettiin 41+4 kun oikeen tiukasti sitä vaadin. Tän mä oon oon laskenu tohon mun neljään viikkooni, ja mä en kyllä millään jaksas enää kolmatta turhan pitkään viihtyvää, voisinko mä saada ees yhen joka  osaa tulla itekseen ja ajallaan? Toisaalta melko pelottava ajatus, kaveri naureskeli mulle kun sanoin etten mä tiedä yhtään koska sairaalaan ees kuulus lähteä, mutta mistä mä sellasia tietäsin, mun käsityksen mukaan sinne lähetään kun on aika varattuna ja toivotaan etteivät lähetä enää kotiin…

Isoin syy mun kypsymiseen on ettei mun vaan ole yhtään hyvä olla. Selkää särkee lähes jatkuvasti, vaikka o se nyt parempi. Se meinaan sanoi sopimuksen irti 6 viikkoa sitten, en meinannut päästä sängystä ylös, ja tietty suunnilleen kaikki toimivat kipulääkkeet on raskaana olevilta kiellletty. Siihen kaupan päälle lapsi on todella matalalla. Sain pelottavia perätila arvioitakin pari, kun päätä ei tahtonut löytyä. Ultralla se löytyi ihan oikeasta suunasta (luojan kiitos), mutta liikkuminen ja asennon etsiminen on hankalaa. Ei tee mieli istua koneella kirjottelemassa blogiin kun joka suutaan kolottaa oli miten perin vaan. Eikä tämä pirun romu tee enää yhteistyötä. N-kirjain on jotenkin jähmeenä, kai siellä alla on joku pullanmuru, välillä se ottaa mutta yleensä ei. Ja tässä joku osa sökönä, 5 päivää viikosta tämä kaatuilee jatkuvasti, ja kahtena toimii kun junan vessa. Enkä mä jaksa syventyä etsii vikaa nyt, katsotaan synnytyksen jälkeen onko tästä vielä koneeksi vai joko olisi aika hankkia uusi työjuhta. Jokatapauksessa oon hiukan päättänyt että kunhan olen kahtena etin aikaa blogille edes kerran viikossa. Ei se nyt niin iso homma ole vaikkapa napata yhtä korukuvaa näytille.  Ja sitäpaitsi, mulla on ainakin 10 aihetta/ohjetta jonossa jonossa jotka oon luvannu askarrella.

Siinä sitä rutinaa jo olikin. Ja vaikka nyt miten irvistän niin ei ole lähtöä tulossa. Dääm. Kai se sitten on hyväksyttävä tältä illalta. Kaupan uutuspuolella on ollut hiukan ihmettelemistä varmaan tutuilla asiakkailla. Ihmeen hiljasta jos tarkennan. Viime kesänä tavarantoimittaja jota käytin lakkasi toimittamasta tavaraa, ja näin ollen me oltiin sitten syksyn messuilla melkeimpä lirissä kun eipä juuri ollut uutuksia. Tai ei ainakaan sitä mitä olin ajatellut. Ainahan mulla täällä jotain on, joten ei ihan tyhjin käsin jouduttu menemään, ja kauppaankin on löytynyt jotain uutta. Ensimmäinen pieni erä tulikin muutama viikko sitten toiselta toimittajalta ja uutta odotellaan parin viikon sisään. Tietty tää vauvakuvio voi sitä hiukan sotkea.

Ei muuten pitäisi oikeen olla isoa vaikutusta, joku päivä jää tilaukset pakkaamatta luultavasti kun Pasi tulee mukaan synnärille.  Mun villi veikkaus on että se olis se 21. päivä, tai siihen mä tähtään, sillon en enää kotiin suostu ;) Sillon vaikutusta kauppaan tuskin ees huomaa jos siihen menee. Sähköpostien kanssa pitäisi olla ihan hyvä tilanne, toivottavasti parempi kun koskaan. Tuotekyselyjä ei pahemmi kannata laittaa, niihin voi vastauksen saaminen kestää mutta muissa asioissa Pasi auttaa.

Niin odottelen uutta tavaraa kauppaan. Jouluksi on yksi juttu, mutta muuten menee melko keväiseen helmeen. Ja koska hormoonit o pehmentäneet mun pään lopullisesti, mä odottelen hirmu hingulla tälläsiä:

Saako omista helmistä tykätä näin paljon?

perjantai, elokuu 12th, 2011

Eilen tuli pieni erä helmiä, avasin laatikot ja kuplamuovi kääreet ja oon ihan haltioissani, ja halusin ja hiukan esimaistiasia teidän kanssa. Nämä herkut siis löytää tiensä viikonlopun aikana valikoimaan:

Tuosta hiukan hahmottaa mittasuhteitakin. Perhonen keskellä oli iloinen yllätys, se on ihan mielettömän upea ja iso. Sitten tulee pari uutta tuoteryhmääkin, toinen niistä on kapussit. Ihania, mulla sormet syyhyä päästä väkertelemään koruja. Toinen uusi tuoteryhmä, no sitä te joudutte odottamaan että tulee kauppaan mutta vähintään yhtä ihana sekin. Vintage tyylisiä koruja tekeville on tulossa paljon uusia osia. Mutta näin lyhyesti tällä kertaa, eka erä kuvia olis otettu ja koneella, toivon mukaan akku olis nyt ladannut niin saan lisää kuvattua. Ehkäpä tännekin tulee vielä joku räpsästyä.

USKO TOIVO RAKKAUS

sunnuntai, helmikuu 6th, 2011

Ihanaa kirjoittaa se vihdoin ääneen, se on meidän oman helmisarjan nimi ja teema. Että olen tätä odottanut, ja viimein, lauantaina se hiljaisuus päätttyi aiheesta.  Osia ei vielä löydy kaupasta, mutta olen päättänyt että ne löytyy huomenna sieltä. Mutta nyt siis mistä on kyse…

Lokakuusta asti olen tärrännyt, ja nyt kun viimein asiasta saisi kirjotella se on kovin vaikeaa. Mistä sen oikein aloittaisin? Hmm, koitetaan aloittaa ihan alusta. Kauppaa on kaksi tapaa harjoittaa, näin yksinkertaistetusti. Joko valmistaa tuotteen jota myy voittoa tavoitellen, tai ostaa jostain halvalla ja myy sitten kalliilla eteenpäin (siis hyvin paljon yksinkertaistetusti). Jälkimmäinen on se mitä helmillä helmikaupassa yleensä tehdään, ja vaikka siinä on paljon muutakin, se ei vaan tunnu mun mielestä oikealta. Niimpä mulla on ollut sitkeä halu harjoittaa kauppaa mielummin ensin mainitulla tavalla, tuottaaa jotain omaa.

Usko toivo rakkaus tuli ideana Pasilta, joka pahaa aavistamati kyseli miksei meillä tuolla teemalla ole mitään. Englanniksi olisi löytynyt valmiina, mutta halusin suomeksi ehdottomasti. Pidän suomenkieleä kauniina, vaikken sitä aina osaa kirjoittaa :) Ja koska valmiina ei löytynyt, tässä oli mun tilaisuus tehdä jotain omaa. Muotokieleen yksi suurin vaikuttaja on tiedostamattaan ollut meidän helmityöryhmä, joka kauan sitten ilmaisi hyvin selkeästi tuotetoiveen yksinkertaisen mallisista osista tekstillä (kyllä, te toivoitte juuri näitä, mutta siitä on kauan, se oli silloin kun Sari vielä veti ryhmää). Niimpä mulla oli yhtäkkiä valmis ajatus, jota lähdin toteuttamaan.

Seuraavaksi tuli aika siirtää idea päästä kuviksi. Ensimmäisen kerran piirtäminen oli vaikeaa, niiden piti olla täydelliset, juuri sellaiset kun mun visio päässäni oli, eli siis tein mittapiirrokset ja mallinteet itse. Kun aikoinaan piirtäjäksi valmistuin, en olisi ikinä arvannut mihin sitä vielä tulen tarvitsemaan :D Materiaaliksi valitsin messingin, sillä se on osottautunut toimivaksi metalliseokseksi korunosissa. Värivalikoiman halusin olevan kattava, hopeoidun lisäksi halusin kaikki antiikkivärit; hopea, kulta, kupari ja pronssi.

Rengas ja linkit ovat ensimmäiset päivänvalon nähneet osat, näitä löytyi meidän messupöydästä ja lisään osat huomenna kaupan valikoimaan. Sarjaan kuitenkin kuuluu samaa tyyliä edustavat helmet, jotka ei ehtineet vielä messuille muotin rikkouduttua. Kauppaan helmet ilmestyvät arviolta maaliskuun aikana. Maaliskuussa viimeistään saamme myös osien oikeat pakkaukset käyttöön, jotka jäi paino-ongelmien takia junasta.

Sitten yksi pikainen (huono) kuva niille jotka ei huomiseen malta odottaa eikä messuille päässeet:

Kameran akku latautuu, ja toivon sitten pääseväni testamaan uutta juuri postin mukana tullutta kuvaustelttaa, ja sitten näette loputkin tähän astisista…

Ihan of topic, osaisiko joku sanoa jonkun hyvän napsuttelun kestävän hiiren, sillä mun hiiri kuoli taas eikä se ehtinyt vanheta kun parikuukautta, joku kestävämpi hiiri olisi kyllä kiva?

Helmiplaneetta messut 5.2.2010

torstai, tammikuu 27th, 2011

Meiltä viimeaikoina tilanneet ovat saanet tilauksen yhteydessä mainoksen messuista, ja nyt (tai oikeastaan jo eilen, anteeksi), olisi aika kirjotella aiheesta enempi. Meidät siis löytää tuolta messuilta myös.

Jos haluat tehdä tilauksen kaupasta ja noutaa sen messuilta, löytyy kaupan postitustavoista nyt vaihtoehto ”nouto messuilta”. Pyydämme kuitenkin tekemään ja maksamaan tilaukset ennen 2.2.2011, jotta eripankkien väliset siirrot ehtisivät näkyä ennen messuja. Nouto messuilta on maksuton, ja tilaukseen käy kaikki tuotteet (myös siis vain nouto/paketti merkityt).

Maksuvälineenä meillä valitettvasti käy messuilla vain käteinen, tähän kannattaa siis varautua jos messuille on tulossa.

Me käydän nyt läpi tuotteita joita otamme messuille mukaan, joten jos on toiveita, niin kommenttia alle. Yritetään toteuttaa parhaan mukaan, ihan kaikkean en kuitenkaan uskalla luvata. Helmiäistä ainakin on pakattuna jo paljon, myös sellaisia ihanuuksia joita ei kaupasta vielä löydy ja koruständejä olen luvannut ottaa mukaan. Lisää toiveita saa esittää :)

Viimeisen tiedon mukaan mukaan meillä voisi olla myös jotain ihmeellisempää messuilla mukana. Valitettavasti tämän asian kanssa on soudettu ja huovattu jo niin kauan etten uskalla luvata ennenkuin saadaan tämä ihmeeellisyys ihan käteen asti. Mutta mikäli vain mahdollista, tämän ihmeellisyyden julkistus siis tulee messuille, mutta mysteeriverhoa en raota ennenkuin olen ihan varma. ;) Viime kuukaudet hiljaisuudessa asiasta on tehnyt tiukkaa, olen niin halunnut jakaa asian kaikkien kanssa, mutta viimeaikaisten sattumusten takia olen ihan tyytyväinen että olen visusti vaiennut aiheesta. Toivotaan että tämä hiljaisuus päättyy 5.2.2011 Helmiplaneetta messuilla, varmaksi osaan asiasta sanoa viimeistään 4.päivä.

Update 1 tähän väliin: Mikäli kuun asento on oikea, viimeisin tieto olisi että messuilla tapahtuu :) Päivitän jahka lisää tietoa tulee.

Loppukevennyksenä kysyn kuka on käynyt murustamassa mun läppärin näppäimistölle, nämä nappulat ei taaskaan toimi, etenkin i-kirjain tuntuu jäävän pois ja ruseahtelevan kummalisesti painaessa…

Blingbling ähky

sunnuntai, tammikuu 9th, 2011

Jep, sellasen iteltäni diagnosoin kun selailin helmilehteä ja huomasin miettiväni että ompa hieno, saisikohan sen mattana. Sitten huomasin että sitä mattaa taitaa täällä olla jo jonkin verran, kaiken näkösenä helmenä.  Strassi ja säihkekausi kai sitten meni ohi niin että suhahti. Uutuksista ei löydy strassikoristeltuja osia, eikä pahemmin ab pinnotettua särmikästä. Olen kai saanut säihkeähkyn, kun tuijotan haltioituneena mattaa helmiäistä (näistä kuva).  Sitten pari uutta kaulakorua, jotka ei ole blingblingiä eikä mattaa.

Ensin se matta helmiäinen, nämä löytää kohta tiensä kauppaan:

Laitan näistä kuvan koska olen näitä haltioituneena täällä hypistellyt. Olen monta kertaa huomannut ajattelevani että tässä on kyllä yksi kauneimpia helmiä mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Tiedättekö, se on varmaan tämän ammatin parhaita puolia, kun löytää jotain ihanaa pääsee sen jakamaan.

Sitten niihin koruihin.. Kuvaus ongelmista kärsin taas.

Näin tää näyttää jotenkin hölmölle.

Muttei tää näinkään toimi. Äh, olkoon. Korut on askarreltu kiinantuliaisina tuoduista värjätyistä jadeista, laatikosta löytyneistä makeanvedenhelmista ja uusista pronssiosista. Ketju taitaa olla omista varastoista löydettyä myöskin. Molempiin olis korvikset, muttei niissä ole vielä koukkua. Itseasiassa mun tarvii nyt tehdä päätös että seuraavassa postauksessa on pelkkiä korviksia koska niitä on täällä melkein valmiina paljon, kaikista vaan puuttuu koukut. Nyt siis marsmars laittamaan koukkuja ja kuvailemaan korviksia.

Tilauksista sen verran että niitä lähtee huomisen postin mukana paljon. Viime viikolla oli hiukan teknisiä ongelmia, meidän auto hajosi, ja ilman sitä ei tarvinnnut postille pääsystä haaveilla. Lisäksi mun kone sammuili omia aikojaan. Onneksi mun rinssi uljas osaa olla näppärä ja korjasi auton Läppäri taas oli syönyt kilon hiuksia ja pölyä ja tuuletin oli sen verta tukossa että kone nosteli lämpöjä ja siksi kaatuili, mutta onneksi koneen korjailu on omaa alaa. Ja pääasia että nyt pääsee taas tilauksiin kiinni ja saa ne vielä postiinkin :)

Asiasta kukkapurkkiin. En nyt millään malta lopettaa kun kerran aloitin ;) No, jokatapauksessa, sinne kukkapurkkiin. Venla, vanhempi tyttäreni on ruinannut omaa pinkkiä miniläppäriä jo vaikka kuinka kauan. Natsiäitinä olen sen kieltänyt koska huone ei pysy siistinä. Nyt sitten varmaan hiukan haaveilen liikoja ajatellen josko se pysyisi siistinä ja tyttö viimein läppärinsä saisi… No, siitä päästään sitten asiaan. Venla meinaan huikea koruilija. Erityisen huikea Venla on muutamasta syystä. Ensinnäkin vaikutteita Venla ei ole pahemmin saanut, ideat on pääsääntöisesti omia. Ja ideat melko mielenkiintosia, Venlalta kun puuttuu täysin se hintatietous siellä helmeilyn takana. Tämä tietysti voi johtua siitä että takapihalta löytyy kauppa mistä voi vaan hakea kunhan sanoo vaan siitä ensin, eikä kukaan käske kiristää kukkaron nyörejä valitsi minkä tahansa helmen. Niimpä Venla yhdistelee materiaaleja tosi ennakkoluulottomasti, lähinnä siltä pohjalta mikä Venlan silmää mielyttää ilman sitä ajatusta että raaskinko laittaa nyt näin arvokkaan helmen vähemmän arvokkaan helmen viereen, ja lopputulos on ollut tähän asti hirmu kiva. Niimpä olen hiukan miettinyt että jos se läppäri nyt sitten tulee, voisin ihan hyvin askarrella Venlalle oman blogin missä muutkin pääsisi ihmettelemään neitosen tuotoksia.

Mitä on hotfix kalvo?

maanantai, heinäkuu 26th, 2010

Sellasta multa on kyselty. Ehkäpä mun pitää siis kertoa mitä sillä tehdään. En oikeen tiedä jääkö se kaupan valikoimaan vai onko se vaan nyt, sen näkee tulevaisuudessa. Syy miksi sitä nyt on, on se että tarttin sitä mun hääpukuani varten.

Oli aika tuskaa etsiä kalvoa, sitä ei tuntunut saavan suomesta juuri mistään, euroopasta hirmusen vähän, ja jenkeistä sikakalliilla. Jotenkin mä sitten järkeilin että mun kannattaa nyt ottaa sitä kaupan valikoimaankin, tai siis se tuli siinä oman tarpeen ohessa. Mutta siis, mitä sillä tehdään, se vissiiin oli aihe.

Tälläsen mä sillä olen askarrellut tähän mennessä. Enempää en sitten paljastakaan hetkeen mitä sillä teen, jotain voi tuostakin päätellä ;) Sillä siis kiinnitetään hotfix strasseja silittämällä. Strassit asetellaan kalvon päälle liimapuoli ylöspäin, kalvo pitää strassit paikoillaan. Ja kun kalvon päältä silittää sulaa strassien liima kankaaseen, ja kiinni on (ja muuten pysyy, tuo palanen on notkunut mun käsilaukussa jo jonkun aikaa, ja oon kokeillu jopa raaputtaa irti, muttei vielä ole yhtään irronnu).  Strasseja kauppaan tulee elokuun lopulla, tuota yhtä kokoa ja väriä. En tiedä pitäskö ottaa hiukan muitakin kokeeks, nämä nyt tuli omaan tarpeeseen. Toisaalta ovat ihan kivoja, niillä saa hiukan blinblingiä lisättyä kaikkeen mahdolliseen, tarvii miettiä. Mä noita tarttin hääpuukuuni, ja kun niiden metsästys oli niin ylivoimasen hankalaa että lopulta päädyin vaihtoehtoon jossa mulle tuli kalvoa jalkapallokentällinen ja strasseja säkillinen, niimpä niitä sitten tuli kauppaankin. Että sellasta on hotfix kalvo :)

Viinimarjakoru

sunnuntai, heinäkuu 18th, 2010

Sellasen on moni tehny ja mäkin ajattelin toteuttaa visioni kun oli niin siihen sopivat helmet. Lisäksi kerron tilausruuhkasta, ja sitten tartten apua. Voipa vielä joku uutuskin vilahtaa. Kaneihin en viitti luokitella vaikka sellasenkin mainitten.

Ensin se viinimarjakoru. Näitä on yhtä monta versiota kun tekijääkin, ja kun löysin noi karneolit halusin kokeilla omaa versiota.  Loppu tuloksena oli tällänen rannekoru:

Rannekoru osuus on 10mm puuakaatista ja 3mm swarovskeista, sitten säätöketjun päästä löytyy runsas terttu 8 ja 10mm karneolia ja lasisia vihreitä lehtiä. Epäkäytännöllinen kyllä (tuo terttu on sanalla sanoen painava), mutta silti aika ihku.

Sitten mun kirjotella tilausruuhkasta. Meillä on taas pieni sellanen. Vaikken edes ole keskittynyt uutuksiin. Meillä on tällänen:

Tai aina meillä on tälläinen, ja se ilmestyy kärppänä poseeraamaan kun mulla on kamera esillä. mutta nuo ruvet tuossa muuten niin nätissä naamassa on vesirokosta, joka on jo kuten kuvasta näkyy voiton puolella. Viime viikko vaan ei ollut kiva kun oli ne helteet ja ja nuo oli kutisevia kelloja (ja tällä kertaa se siis tuli nuoremmalle tytölle). Me puretaan tänään niin paljon kun pystytään tilausruuhkaa, mutta huomenna mä taas olen työmaalla ja Pasi joutuu hakemaan mun norjasta saapuvaa karvapalloani (laitan siitä sitten kuvaa kun se täällä).

Sitten mää kaipaisin apua. Mua alkaa ihan tosissaan nyppiä kun käy näin:

Kumpikin kivi löytää piakkoin tiensä kauppaan. mutta jottei mun järkilähtis joka kerta kun kuvaan uutuksia, kertokaa joku nmitä mä teen väärin?

Lorem ipsum…

sunnuntai, heinäkuu 11th, 2010

dolor sit amet. Kuulostaa hienolle, voisi olla vaikka latinaa. Vaan ei ole, alkunsa se on saanut latinasta, mutta siitä on jätetty pois sanjoa ja niiden osia. Nettinikkarit käyttää lorem ipsumia ulkoasun ilmaisemiseen, täyteteksinä, auttaa hahmottamaan millainen sivusto voisi olla ilman että vie huomiota pääasialta eli sivun ulkoasulta. Varmaan käytetään muuallakin, en vaan osaa enempää kohteita mainita. Minäpä innostuin siitä tekemään koruja. Sisältää myös making of -kuvia.

Helmet syntyi juhannuksena kauan muhineesta ideasta. Ensin piti levittää kaikkia mahdollisia romuja pöydälle (liittyy myös niihin juhannusaskarteluihin:

Kyllä, kylmä siideri kuuluu lämpinä kesäpäivänä askartelutarpeisiin. Sitten pääsin lorem ipsumin pariin, ajattelin sen olevan paras vaihtoehto tähänkin, ei varasta huomiota itseasiaalta.

Mun suuruden hullu visio oli ensin tehdä koru jossa on monta tuollaista helmeä peräkkäin. Ehkä sen vielä joku päivä teenkin, mutta tällä kertaa tipahdin nopeasti takaisin maanpinnalle, ja päätin että yksikin helmi oli tarpeeksi suuritöinen, saa luvan päätyä koruihin yksinään.mutta siihenn mulla ei ollut tarpeita vielä juhannuksena, joten helmet odotteli kavereita hetken. Lopulta koruista tuli tälläisiä:

korut päätyvät kauppaan uudistuksen myötä, mutta helmien ison työmäärän takia hintaa niille tulee riittävästi. Jokainen ohut paperisuiro on siis liimattu helmen päälle yksitellen käsin, ja lopulta helmet on lakattu useampaan kertaan jotta pinnasta tulisi viimeistyltä. Vuodatin paljon verta näitä tehdessäni, ja moni hyttynen kohtasi loppunsa.

Huurremarjoja

torstai, heinäkuu 8th, 2010

Joku näppärä on saattanut huomata että kaiken muun tiimellyksessä olen poistanut kaupasta kaikki korut. Ei hätää ne palaa kyllä, mä vaan hiukan uudistan koko hommaa. Isolla kädellä. Ne on nyt toistaseksi pois, Palaavat elokuun loppuun mennessä uudella ilmeellä. Tässäpä hieman esimakua siitä…

Esittelen paremmin nyt vain yhden rannekorun, jonka tein pari viikkoa sitten huomasin että sillon tulleet helmiäiset mätsäsi upeasti huurrekukkien kanssa. Niimpä syntyi tällänen rannekoru:

Sitten kuvaa lähempää:

Mutta mikäs ihanuus siinä roikkuikaan?

Koska ketjua jäi yli tein sille kaveriksi korvakorutkin (kuvassa on vaan yksi kun ovat niin runsaat ettei kuvaan mahtuneet yhdessä):

Mutta sitten mut yllätti insipiraatio kun tajusin että mullahan on vaikka kuinka paljon huurekukkia ja helmiäislasihelmiä ja niimpä tein rannekoruille pari värivaihtoehtoakin (korviksista ei ole kuvaa, sori):

Ja helmihullut murisee kun lupasin laittaa uutuksia kauppaan. Ihan kohta, ihan kohta. Kamerasta on akku loppu, eikä se latautunut vaikka kuinka yritin, typerä Pasi oli napannut laturin johdon seinästä. Pari uutuutta laitan tänään, mutta huomenna ja ylihuomenna ja sunnuntaina enempi, ok?