Archive for elokuu, 2010

Häät on juhlittu ja paluu arkeen

tiistai, elokuu 24th, 2010

Pasi on ahertanut, ja pahin ruuhka on purettu. Vielä on viivettä, mutta pika toimitus palailee taas valikoimaan huomenissa. Uteliaille on tulossa joku hääkuva näytille, muttei vielä. Sen sijaan tässä meidän hieman erillaiset hääkarkit ideoita metsästäville (melkoinen kuva pläjäys). Vinkkinä tulevaisuuteen, kun tuttu helmikauppias on menossa naimisiin, ei kannata tarjota apua. Kiitokset kaasoille, naapurille sekä kummipojalleni jotka kaikki ahersivat avuksi.

Ensin kuitenkin vielä kiitokset kaikille onnitteluista. En tiedä onko liika kermakakkua, mutta mä sain täydellisen hääpäivän, kiitos siitä kaikille osallisille. Mutta tässäpä ne meidän “hääkarkit”:

“Tiara”

tiistai, elokuu 10th, 2010

Koska mulla on sellanen kutina että häiden jälkeen mulla on blogiin paljon annettavaa, alan kirjotella näitä jo nyt. Enkä mä oo taikauskonen, en mä usko että jos tän nyt laitan blogiin siitä tulee huonoa onnea tjsp. Mutta siis tälläsen väkertelin päähäni:

Anteeksi huonot kuvat. Lainausmerkit siksi että tää tulee mulle aika taakse, vaikea selittää, no sen te näette sitten kuvista kun se on kampauksen kanssa. Kiinni se tulee pinneillä. Runkona on kaulakorukokoa olevaa memoryvaijeria, jonka päihin väänsin silmukat pinnejä varten. Sitten alarivissä on 29kpl 6mm helmiäislasihelmeä hopeoidulla kuparilangalla kiinni. Sen jälkeen on noi kaaret, joissa jokasessa on siis 5 helmeä ja 4 strassirondellia. Yhteensä noita kaaria on 7. Ehkäpä alempi kuva auttaa hahmottamaan miten tää on tehty:

Aikatauluja ja sen sellasta

tiistai, elokuu 3rd, 2010

Kääks, se on jo elokuu. Mulla alkaa loma torstaina, mutta kiirettä pitää kun kello käy ja häät lähenee. Blogissa saattaa olla hiljaista, ja kaupassa ruuhkaa. Ajattelin kuitenkin pitää kaupan sinne 15.8 asti auki, toki jos pahalle alkaa näyttää niin sitten teen paniikkiratkaisun ja laitan aiemmin kiinni. Loma ja hääkiireet vaikuttaa sitten paikallisiin toimituksiin jonkin verran, mutta koitetaan niistäkin selvitä. Kauppa aukeaa sitten taas normaalisti 24.päivä.

Paikallisiin vaikuttaa kai eniten se että mulla alkaa loma torstaina. Mutta käyn päivittäin kaupungissa, ja koitan hoitaaa omat viimehetken ostokset sitten samalla noutojen yhteydessä. Mutta siis torstain jälkeen ei olla enää sidottuja ruokatuntiaikaan, ehkäpä se oikeastaan helpottaa? Heti tulee mieleen että tarvii tytöille alkaa etsiä juhlakenkiä, ja miljoona muutakin asiaa, joten kaupunkiin tulee lähdettyä usein. Toki tässä on myös sellasia päiviä kun ei millään sovi päivä’llä, kuten perjantai kun yritetään rullata mun tukkaa koekampaukselle.

Kaupassa on taas jonkun verran ruuhkaa ja toimitusviivettä, koittakaa olla kärsivällisiä. Jos aikaa jää koitan ehtiä Pasi jeesimään niiden kanssa, mutta tää viikko on mulla jo ihan täysi. Jotain mun kiirestä kertoo kai se ettei mun pukua ole vielä edes aloitettu, mutta se on hyvin suunniteltu. Omasta korusta mulla ei ole edesvisiota, tytöille voisin tehdä tänään korut.

Muitakin koruja olisi valmiina vaikka kuinka paljon, mutten nyt ehdi kuvailla. Uutuksia saatan josain vaiheessa laittaa kauppaan, lähinnä siinä toivossa että saataisiin kotoa kaikki helmet siirrettyä pois jaloista. Toivossa on hyvä elää.

Se piti sanoa että vaikka laitankin kaupan kiinni 15.päivä, pakkaa Pasi tilauksia vielä 18.8 asti (siis jos niitä vaan on), eli pyritään siihen että kaikki tilaukset saataisiin matkaan ennen häitä ja häiden jälkeen olisi taas tyhjäpöytä odottamassa. Sitten on tiedossa jo toinen tauko jollon kauppa on kiinni, lokakuussa. Se onkin sitten pidempi tauko, viimeistään lokakuun 13. päivä kauppa taas sulkeutuu ja avaa ovet sitten marraskuun alussa, muuta siitä lisää lähempänä ajankohtaa.