Archive for syyskuu, 2010

Helmikeskuksen korukilpailu

torstai, syyskuu 16th, 2010

Elokuussa helmikeskus täytti vuoden. Kiitoksena kuluneesta vuodesta järjestämme nyt korukilpailun mahtavilla palkinnoilla. Voittajan valitsee asiantunteva raati; facebook-ryhmämme tykkääjäät, sekä asiakkaamme.

Palkitsemme kolme eniten ääniä saanutta korua lahjakortein seuraavanlaisesti:

Eniten ääniä saanut, eli voittaja 60€, toiseksi tullut 30€ ja kolmas 15€

Lisäksi arvomme kaikkien äänestäjien kesken 50euron lahjakortin.

Kilpailun säännöt

1. Helmikeskuksen korukilpailun järjestää Helmikeskus. Kilpailun aihe ja materiaalivalinnat on vapaat.

2. Kilpailu on avoin kaikille ja kaikenikäisille.

3. Kilpailuun osallistutaan yhdellä digikuvalla yhdestä korusta. Kukin koruilija saa osallistua kilpailuun yhdellä aikaisemmin julkaisemattomalla kuvalla. Kilpailuun voi osallistua vain koruilijan itsensä suunnittelemalla korulla ja korun tekijällä on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tulee olla kirjallinen lupa kuvien julkaisuun. Jos kuvissa esiintyy alaikäisiä, tulee kuvien julkaisuun olla lisäksi alle 18-vuotiaiden huoltajien suostumus. Kilpailun järjestäjä ei kysy tarvittavia lupia erikseen.

4. Kilpailukuvat lähetetään 12.10.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@helmikeskus.net. Kirjoita viestin aiheeksi kilpailu. Lähetä kuvasi jpeg-tiedostona. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Järjestäjä voi ilman kuvaajan lupaa muokata tai muuttaa kuvan sisältöä tai rajausta mikäli katsoo sen tuovan korun paremmin esille.

5. Kirjoita sähköpostiviestiin oma nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja korun nimi sekä vapaaehtoinen lyhyt esittely korusta.

6. Järjestäjä valitsee kilpakuvista finaaliin osallistuvat korukuvat. Finaaliin osallistuvat korukuvat julkaistaan sekä järjestäjän internetsivuilla että facebook ryhmässä ilman erillistä korvausta yleisöäänestystä varten.

7. Kilpailun voittaja valitaan internetäänestyksellä. Kilpailutöitä voi äänestää Helmikeskuksen asiakkaat sekä Helmikeskuksen facebook ryhmän tykkääjät. Järjestäjä arpoo koruille äänestysnumerot. Äänestäminen tapahtuu sähköpostitse. Äänestysaika on 15.10-5.11.2010. Äänet tulee lähettää osoitteeseen info@helmikeskus.net. Kirjoita äänestyssähköpostiviestiin oma nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä korun numero jota äänestät.

8. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkitut korukuvat kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä ilman erillistä korvausta internetsivuillaan sekä facebook ryhmässään. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

9. Kilpailun tulokset julkaistaan marraskuussa 2010. Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Voittajien nimi julkaistaan järjestäjän internet-sivuilla sekä facebook-ryhmässä.

10. Kilpailun voittaja saa 60euron lahjakortin Helmikeskuksen verkkokauppaan. Toiseksi tullut saa 30euron lahjakortin Helmikeskuksen verkkokauppaan ja kolmanneksi tullut saa 15euron lahjakortin Helmikeskuksen verkkokauppaan. Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50euron lahjakortti Helmikeskuksen verkkokauppaan. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi ja palkinnot ovat henkilökohtaisia.

11. Kilpailun tuloksista ei voi valittaa.

Ei muuta kun onnea matkaan!

Kunhan toimerrun askartelen asiasta sivun kauppaan ja mainostelen naamakirjassakin.

Taas on tyhjillä riipuksilla askarreltu

keskiviikko, syyskuu 15th, 2010

Yksi kännykkäkoru ja kaulakoru. Kaulakorusta tuli keskellä yötä ihan pakottava visio, oli noustava sängystä askartelemaan koru heti.

Mutta ensin se kännykkäkoru:

Askartelun määrä on päätä huimaava :D Eli toisella puolella lukee Venla, toisella laitoin palan kuviollista paperia. Ja taas glossy accenstia reippaasti päälle. Meinasin alkuun kyllä korvata kuviollisen paperin tekstillä “löytöpalkkio” ja perään puhelinnumeroni, mutta epäilen ettei tytär 10v olisi ymmärtänyt mun huumoriani. Toisaalta, ehkäpä se kerrankin pysyisi tallessa (tai edes löytäisi tiensä takaisin kotiin).

Sitten se koru…

Tässä tyhjään riipukseen on löytänyt molemmin puolin pala kuviuollista paperia ja päälle meni matte accentsia. Tosta nurkasta näkee paremmin ton tyhjän riipuksen, eli tosta matte acccentsista jää tollanen hiukan utuinen mattapinta. Pari päivää sitten muistin keskellä yötä nuo vihreäsävyiset lamppikset ja tuon kuviopaperin, ja mun oli pakko tehdä toi koru heti.

Sitten ennakkovarotus, laitan asiasta tiedotteen lähipäivinä kaupan etusivullekin. Kuukauden kuluttua, eli 15. 10 kauppa menee kiinni, poistan taas mahdollisuuden viedä tilausta kassalle, ja kaikki tilaukset pitäisi olla maksettu viimeistään 15.10. Tällä kertaa tauko on pidempi, ollaan ihan marraskuun 1. asti kiinni. Tänä aikana en vastaa sähköposteihin enkä muihinkaan viesteihin. Korvauksena tauosta tulee tänään illalla tai huomenna tai ylihuomenna jotain pientä kivaa puuhastelua, ja marraskuussa sellasia uutuksia kauppaan että oksat pois. Tauon aikana saatan kirjotella blogiin ja facebookkiin kaikkea mitä mieleen tulee, tai sitten jätän sen marraskuulle. Aika näyttää. Mutta siis varastot nyt täyteen, ettei sitten lokakuun lopussa tarvi ihmetellä kun kauppa on kiinni.

Mitä tehdään tyhjillä riipuksilla?

sunnuntai, syyskuu 12th, 2010

Sitä on kyselty nyt kun ne kauppaan olen saanut. Niimpä esittelen teille LOVE-rannekorun, josta saa jotain ideaa mitä kaikkea riipuksilla voi tehdä.

Ensin, työvälineet:

Ylhäältä nuo kaksi pulloa, toinen on glossy accents ja toinen crackle accents. Jälkimmäisestä joskus toiste lisää, sitä ei tässä projektissa ole käytetty. Sitten on paperin palasia, oikeasti niitä on paljon enemmän, mutta kun kamera oli kädessä olin leikannut vasta nuo. Ovat siis ihan tavallista kopiopaperia. Kuvia jos käytätte niin muistakaa varmistua että kuvaa saa käyttää. Sitten tyhjistä riipuksista tulikokeeseen joutui hopeoitu suorakaiteen mallinen.

Tästä vaiheesta mulla ei sitten sen enempää ole kuvia. Ensin siis leikataan paperista sopivan kokoinen palanen. Palanen liimataan tyhjään riipukseen ohuella kerroksella glossy accentsia, jonka jälkeen annetaan kuivua rauhassa. Maltoin antaa tämän vaiheen kuivua noin 4-5tuntia, kunnes levitin kuvan päälle toisen kerroksen glossy accentsia, ja annoin taas kuivua, tällä kertaa yön yli. Tadaa lopputulos on tässä:

Ja tässä koru vielä toiselta puolelta:

Tota glossy accentsia saa hyvin varustelluista askartelukaupoista, koska porista ei moista yleellisyyttä löydy tilasin omani sellaiselta kun www.finnstamper.com . Riipuksillahan on ihan rajattomat käyttömahdollisuudet, niihin voi laittaa valokuvia, leimata kuvioita jne, eikä ihan heti tule samanlaista vastaan. Meistamiseen en suosittele, tai multa se ei sujunut. Sinäänsä metalli antoi kivasti kyllä periksi ja kirjain painui riipukseen kivasti, mutta koska riipus on kaksipuolinen se meni komealle kaarelle kun alapuoli ei saanut tukea. Eli jos sinne toisellle puolelle keksiin jonkun sopivan täytteen voisi meistilläkin onnistua ehkäpä.

Yksi hääkuva sitä kaivanneille

perjantai, syyskuu 3rd, 2010

Eipä juuri mitään asiaa. Tai no, mainostetaan tässäkin että nyt meidät löytää naamakirjasta. Mutta siis se luvattu kuva…