Archive for joulukuu, 2010

Hyvää ja helmeilevää uutta vuotta!

torstai, joulukuu 30th, 2010

Haluan kiittää kaikkia asiakkaita kuluneesta vuodesta, Vuosi on ollut melkoista kyytiä, paljon on tapahtunut kaikkea. Millään en uskoisi että kaikki on samaan vuoteen mahtunut ellen olisi itse sitä kaikkea kokenut. Vau. Ja paljon on suunnitelmia ensivuodelle, niistä suurin tiedossa oleva ajoittuu helmikuuhun. Mutta tästä sitten kohta puoliin lisää, vielä viimeiset varmistukset on odoteltava ennenkun alan tapausta hehkuttamaan.

Uutuksia olisi nyt paljon jonossa, ja alan niitä lisäillä valikoimaan heti 1.päivä. Tuotteita on paljon, yritän lisätä lähes päivittäin jotain. Tuotteita on laidasta laitaan, materiaaleista löytyy niin puuta, kiveä, metallia, lasia kuin akryyliakin. Ja paljon muuta. Alla esimakua tulevasta, sieltä herkuimmasta päästä:

Joulun kunniaksi tonttuillaan

maanantai, joulukuu 13th, 2010

Meillä kävi joulupukki etuajassa, tai uutudet tuli viimein. Niimpä nyt tonttuillaan, heitän haasteen teille, tehdään tästä hiukan mielenkiintosempaa. Ensin kuitenkin pyydän anteeksi vanhojen uutuksien hidasta lisäilyä ja blogihiljaisuutta, olen suunnitellut suuria (josta varmaan johtuu mun järjettömän hyvä fiilis nyt). Valitettavasti nämä suuret suunnitelmat on vielä siinä vaiheessa etten niitä jaa teidän kanssa, mutta voin sanoa että kohta tärähtää. Mutta siis nyt tonttuillaan ja haaste tulee tässä:

Eli mäpäs haastan blogin lukijat ehdottamaan mikä uutuus (tai vanha loppuunmyyty) valikoimaan tulee seuraavan 24tunnin sisällä. Ja jotta tässä olisi ryhdyn hyväksi haltijaksi joka toteuttaa kolme toivetta. Eikun, jätän kolme toivetta toteuttamati. Ne kolme kuitenkin saa 10euron lahjakortin helmikeskukseen. Kyllä, kymppi ihan vaan sillä että ehdottaa jotain mitä mulla ei täällä ole, aika hyvä diili vai mitä?

Mutta jottei ne kolme menisi ihan heti kättelyssä rajataan hiukan. Eli ehdotuksen tarvii olla hiukan ympäripyöreä, ei tarkka tuote. Siis suomeksi älkää toivoko hopeoitua regasketjua, sitä mikä loppui jo, sillä se on oikeasti ihan finaalissa. Mutta toivomalla jotain hopeoitua ketjua, toive saatetaan toteuttaa. Tai toivomalla isoja sinisiä säröhelmiä, kuka tietää löydänkö mitä. Sovitaan vaikka niin että toivoa saa joko kokoa tai väriä, eli vaikka 20mm foliosydämmiä tai sitten punasia foliosydämiä, muttei siis 20mm punasia foliosydämiä. Ja ei kiviä eikä sterlinghopeaa tai kultadupleeta, eikä koruja koska suurien suunnittelu on vienyt ajan koruilulta, muuten mitä vaan mieleen tulee. Ja siis jos ei toivottu tuote ole valikoimassa vuorokauden kuluessa, otan yhteyksiä ja lohdutuksenä lähtee kolmelle ekalle 10euron lahjakortti helmikeskukseen. Epäselvissä tilanteissa toimitaan omatunnon mukaan, ei tän oo tarkotus olla niin vakavaa.

Mä vähän ajattelin tää on niinkun win-win tilanne, kaikki voittaa. Te saatte vielä pukin konttiin juuri mitä haluatte, ja saan syyn pistää uutuksia haipakkaa valikoimaan. Ja ne joiden toive ei toteudu saa sitten oikeasti jotain. Tarvii varmaan laittaa uutiskirjettä menemään että tulee ehdotuksia :) Ja ehdotukset tehdään siis tähän kommentoimalla, aiemmin kommentoineiden viestit näkyy heti, ensikertalaiset tulee kunhan olen ne hyväksynyt (tämä sen takia että blogin kommenttiosastolla olisi tuhottamasti kaikenmailman viagra mainoksia muuten). Kommentissa on kellonaika, joten siitä katsotaan että mulla on se 24h aikaa.

Ja viimeisenä, pasi on just poiminut kaikki tähän mennessä maksetut tilaukset, joten nyt ei ole paha ruuhka edes. Tai on, mutta siis ottaen a nyt siis silmät naputellen toiveita vaan :)