Archive for tammikuu, 2011

Helmiplaneetta messut 5.2.2010

torstai, tammikuu 27th, 2011

Meiltä viimeaikoina tilanneet ovat saanet tilauksen yhteydessä mainoksen messuista, ja nyt (tai oikeastaan jo eilen, anteeksi), olisi aika kirjotella aiheesta enempi. Meidät siis löytää tuolta messuilta myös.

Jos haluat tehdä tilauksen kaupasta ja noutaa sen messuilta, löytyy kaupan postitustavoista nyt vaihtoehto ”nouto messuilta”. Pyydämme kuitenkin tekemään ja maksamaan tilaukset ennen 2.2.2011, jotta eripankkien väliset siirrot ehtisivät näkyä ennen messuja. Nouto messuilta on maksuton, ja tilaukseen käy kaikki tuotteet (myös siis vain nouto/paketti merkityt).

Maksuvälineenä meillä valitettvasti käy messuilla vain käteinen, tähän kannattaa siis varautua jos messuille on tulossa.

Me käydän nyt läpi tuotteita joita otamme messuille mukaan, joten jos on toiveita, niin kommenttia alle. Yritetään toteuttaa parhaan mukaan, ihan kaikkean en kuitenkaan uskalla luvata. Helmiäistä ainakin on pakattuna jo paljon, myös sellaisia ihanuuksia joita ei kaupasta vielä löydy ja koruständejä olen luvannut ottaa mukaan. Lisää toiveita saa esittää :)

Viimeisen tiedon mukaan mukaan meillä voisi olla myös jotain ihmeellisempää messuilla mukana. Valitettavasti tämän asian kanssa on soudettu ja huovattu jo niin kauan etten uskalla luvata ennenkuin saadaan tämä ihmeeellisyys ihan käteen asti. Mutta mikäli vain mahdollista, tämän ihmeellisyyden julkistus siis tulee messuille, mutta mysteeriverhoa en raota ennenkuin olen ihan varma. ;) Viime kuukaudet hiljaisuudessa asiasta on tehnyt tiukkaa, olen niin halunnut jakaa asian kaikkien kanssa, mutta viimeaikaisten sattumusten takia olen ihan tyytyväinen että olen visusti vaiennut aiheesta. Toivotaan että tämä hiljaisuus päättyy 5.2.2011 Helmiplaneetta messuilla, varmaksi osaan asiasta sanoa viimeistään 4.päivä.

Update 1 tähän väliin: Mikäli kuun asento on oikea, viimeisin tieto olisi että messuilla tapahtuu :) Päivitän jahka lisää tietoa tulee.

Loppukevennyksenä kysyn kuka on käynyt murustamassa mun läppärin näppäimistölle, nämä nappulat ei taaskaan toimi, etenkin i-kirjain tuntuu jäävän pois ja ruseahtelevan kummalisesti painaessa…

Korviksia

sunnuntai, tammikuu 23rd, 2011

Nyt on koukut laitettu korviksiin, joten on aika esitellä niitä. Tässä ei pahemmin mitään asiaa, vaan parit kuvat.

Näissä on jadea ja makeanvedenhelmiä.

Taas jadea ja makeanvedenhelmiä, kera korujakajan.

Näissä on taas helmiäislasihelmet helmihattujen kanssa.

Ja näissä on särmikästä 8mm akaattia helmihatulla ja renkaalla.

Renkaat lisäilen kauppaan, ja nuo pronssiset helmihatutkin on tulossa jahka ehdin. Kauppaan olen myös laittanut lisää perusjuttuja jotka oli loppuneet; lukkoja, puristushelmiä ja vaijeria. Ja tietty, joku uutuskin on joukkoon eksynyt :)

Koruja hirmuisella draivilla

lauantai, tammikuu 15th, 2011

En tiedä mikä korukärpäsen purema on iskenyt, uutta korua syntyy hirmuista tahtia. Kai mun on vaan testava jokainen uutushelmi, hirmu ikävä velvollisuus :)

Ensimmäisenä rannekoru:

Se on tehty tästä. Nirsoilin kahdesta nauhasta kaikki mustat ja harmaat, niitä jäi ylikin jonkin verran mutten uskalla luvat että yhdestä nauhasta olisi riittänyt.

Sitten tällänen koru:

Tässä onkin hirmuliuta eri helmiä; näitä, näitä, näitä ja näitä. Kauppa väittää kuparisten 3.2mm välihelmien loppuneen, tarvii tarkistaa asia. Tässä idea oli että halusin testata noi matta helmet heti, etenkin noi hunajansävyiset kuparin kanssa.

Sitten tällänen:

En vaan malta pitää näppejäni erossa noista kalloista

Tässä on taas näitä, näitä ja tällänen. Mustat 3.2mm hvälihelmet ilmestyy kauppaan josain välissä tulevaisuudessa kunhan toimerrun.

Tämän itseasiassa askartelin jo aikasemmin, se on mulle <3

Blingbling ähky

sunnuntai, tammikuu 9th, 2011

Jep, sellasen iteltäni diagnosoin kun selailin helmilehteä ja huomasin miettiväni että ompa hieno, saisikohan sen mattana. Sitten huomasin että sitä mattaa taitaa täällä olla jo jonkin verran, kaiken näkösenä helmenä.  Strassi ja säihkekausi kai sitten meni ohi niin että suhahti. Uutuksista ei löydy strassikoristeltuja osia, eikä pahemmin ab pinnotettua särmikästä. Olen kai saanut säihkeähkyn, kun tuijotan haltioituneena mattaa helmiäistä (näistä kuva).  Sitten pari uutta kaulakorua, jotka ei ole blingblingiä eikä mattaa.

Ensin se matta helmiäinen, nämä löytää kohta tiensä kauppaan:

Laitan näistä kuvan koska olen näitä haltioituneena täällä hypistellyt. Olen monta kertaa huomannut ajattelevani että tässä on kyllä yksi kauneimpia helmiä mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Tiedättekö, se on varmaan tämän ammatin parhaita puolia, kun löytää jotain ihanaa pääsee sen jakamaan.

Sitten niihin koruihin.. Kuvaus ongelmista kärsin taas.

Näin tää näyttää jotenkin hölmölle.

Muttei tää näinkään toimi. Äh, olkoon. Korut on askarreltu kiinantuliaisina tuoduista värjätyistä jadeista, laatikosta löytyneistä makeanvedenhelmista ja uusista pronssiosista. Ketju taitaa olla omista varastoista löydettyä myöskin. Molempiin olis korvikset, muttei niissä ole vielä koukkua. Itseasiassa mun tarvii nyt tehdä päätös että seuraavassa postauksessa on pelkkiä korviksia koska niitä on täällä melkein valmiina paljon, kaikista vaan puuttuu koukut. Nyt siis marsmars laittamaan koukkuja ja kuvailemaan korviksia.

Tilauksista sen verran että niitä lähtee huomisen postin mukana paljon. Viime viikolla oli hiukan teknisiä ongelmia, meidän auto hajosi, ja ilman sitä ei tarvinnnut postille pääsystä haaveilla. Lisäksi mun kone sammuili omia aikojaan. Onneksi mun rinssi uljas osaa olla näppärä ja korjasi auton Läppäri taas oli syönyt kilon hiuksia ja pölyä ja tuuletin oli sen verta tukossa että kone nosteli lämpöjä ja siksi kaatuili, mutta onneksi koneen korjailu on omaa alaa. Ja pääasia että nyt pääsee taas tilauksiin kiinni ja saa ne vielä postiinkin :)

Asiasta kukkapurkkiin. En nyt millään malta lopettaa kun kerran aloitin ;) No, jokatapauksessa, sinne kukkapurkkiin. Venla, vanhempi tyttäreni on ruinannut omaa pinkkiä miniläppäriä jo vaikka kuinka kauan. Natsiäitinä olen sen kieltänyt koska huone ei pysy siistinä. Nyt sitten varmaan hiukan haaveilen liikoja ajatellen josko se pysyisi siistinä ja tyttö viimein läppärinsä saisi… No, siitä päästään sitten asiaan. Venla meinaan huikea koruilija. Erityisen huikea Venla on muutamasta syystä. Ensinnäkin vaikutteita Venla ei ole pahemmin saanut, ideat on pääsääntöisesti omia. Ja ideat melko mielenkiintosia, Venlalta kun puuttuu täysin se hintatietous siellä helmeilyn takana. Tämä tietysti voi johtua siitä että takapihalta löytyy kauppa mistä voi vaan hakea kunhan sanoo vaan siitä ensin, eikä kukaan käske kiristää kukkaron nyörejä valitsi minkä tahansa helmen. Niimpä Venla yhdistelee materiaaleja tosi ennakkoluulottomasti, lähinnä siltä pohjalta mikä Venlan silmää mielyttää ilman sitä ajatusta että raaskinko laittaa nyt näin arvokkaan helmen vähemmän arvokkaan helmen viereen, ja lopputulos on ollut tähän asti hirmu kiva. Niimpä olen hiukan miettinyt että jos se läppäri nyt sitten tulee, voisin ihan hyvin askarrella Venlalle oman blogin missä muutkin pääsisi ihmettelemään neitosen tuotoksia.

Pari kaulakorua uutuksista

maanantai, tammikuu 3rd, 2011

Pitkästä aikaa korukuvia. Ihan ensimmäisenä vaativan asiakkaan tilaustyö. Tämä “asiakas” toi oman riipuksen, jonka huomasin kyllä olevan hiukan turhan tuttu. Vikkelät sormet oli kai sen anastanut aikaisemmin. Lisäksi tämä “asiakas” on äärimmäisen nirso, eikä hetkeäkään ujostele sanoa jos ei silmää mielytä, eikä sanankäänteitä pahemmin kaunistella.

Kyseessä on siis Vanilla, juuri 4 vuotta täyttänyt tyttäreni, prinsessa jolla äärimmäisen tarkka maku. Jotain kertoo että samainen prinsessa sai joulukuussa itkupotkuraivarit päiväkodissa kun kotiin unohtuneen villahaalarin tilalle olisi pitänyt laittaa päiväkodin lainahaalari. Ei voin ut, kun se oli kuulemma niin ruma. Viime kesänä tämä leikkasi tukkansa koska “se ei ollut nätti”. No siis tältä pohjalta sitten korua väkertämään. Riipus löytyi tiukasti pieneen käteen puristettuna, ja kaveriksi tarjosin vaaleanpunaista makeanvedennugettia. Lopputulos on tässä:

Sitten loput onkin huvikseen askarreltuja koruja joista mulla ei vielä visiota mitä niillä teen. Ensin tuli tällänen:

Pitkä 10mm turkoosivärjätystä howlitiista solmittu nauha (noin 80cm) jossa sitten on toi sydän. Jostain syystä kuvaushetkellä kävi joku vahinko ja kerrankin valkoinen tausta on valkoinen. Sääli ettei sama vahinko toistu turhan usein. Tämä oli mun lohdutuskoru, koru jonka annoin itselleni luvan tehdä koska en vielä halunnut toteuttaa visiotani.

Mutta sitten se visio oli vaan pakko toteuttaa:

Tämä ei nyt oikeen pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Tähän koruun mulla on visio ollut kauan, ainakin vuoden. Koru on visio siitä mitä halusin häissä kaulaani, mutta noi valkoiset jade kallat on käsrinyt toimitus ongelmista joten en niitä saanut kun vasta nyt. Kaverina sillä on 10mm valkoista mattapintaista akaattia solmittuna.

Sitten oli pakko tehdä samanlainen mutta mustana:

Paitsi että tässä on 8mm mattaa akaattia. Sitten mulle tuli visio, yhdistää mustaa mattaa toiseen kiveen. Avasin kivilaatikon, ja se kivi jota olin ajatellut jäi varjoon kun laatikosta syylini hyppäsi hartaasti säilötyt lapislatsulit vaatien pääsyä koruun. Kello oli jo paljon, ja mun oli vaan pitänyt mallata hiukan kiviä vierekkäin, mutta lapikset houkutteli solmimaan vielä yhden nauhan.

Joten nyt olen ihan silmät ristissä menossa päiväunille kun tilauksetkin on kerran jo pakattu. muut helmet kuin tuo lapis on tulossa tai on jo kaupassa.