Archive for lokakuu, 2011

Blogihiljaisuus… raskauskuulumisia ja silleen

maanantai, lokakuu 31st, 2011

Loppumetreillä mennään, enää on ihan maximissaan 4viikkoa. Mä olen ihan loppu, joten tästä todennäköisesti tulee melkonen rutina. Sellanen että jos olet mun naamakirja kaveri, niin ei ole mitään uutta, sama linja jatkunut jo monta viikkoa, kunhan koostan ne tähän. Laitan mä tähän yhen helmikuvan siitä mitä syksyn aikan on odotettavissa, mutta menee raskausrutinalla.

Mä oon ihan loppu tähän odotteluun. Itseasiassa pieni piru istuu olkapäällä ja käskee googlettaa synnytyksen käynnistysvinkkejä. Kyllä ihminen on vaan tyhmä, meinaan tiedän ihan hirveen hyvin ettei sellasia ole. Tai on, muttei ne toimi. Ja kyllä oon kokeillu, esikoinen viipyi viikolle 42+3 ja toinen häädettiin 41+4 kun oikeen tiukasti sitä vaadin. Tän mä oon oon laskenu tohon mun neljään viikkooni, ja mä en kyllä millään jaksas enää kolmatta turhan pitkään viihtyvää, voisinko mä saada ees yhen joka  osaa tulla itekseen ja ajallaan? Toisaalta melko pelottava ajatus, kaveri naureskeli mulle kun sanoin etten mä tiedä yhtään koska sairaalaan ees kuulus lähteä, mutta mistä mä sellasia tietäsin, mun käsityksen mukaan sinne lähetään kun on aika varattuna ja toivotaan etteivät lähetä enää kotiin…

Isoin syy mun kypsymiseen on ettei mun vaan ole yhtään hyvä olla. Selkää särkee lähes jatkuvasti, vaikka o se nyt parempi. Se meinaan sanoi sopimuksen irti 6 viikkoa sitten, en meinannut päästä sängystä ylös, ja tietty suunnilleen kaikki toimivat kipulääkkeet on raskaana olevilta kiellletty. Siihen kaupan päälle lapsi on todella matalalla. Sain pelottavia perätila arvioitakin pari, kun päätä ei tahtonut löytyä. Ultralla se löytyi ihan oikeasta suunasta (luojan kiitos), mutta liikkuminen ja asennon etsiminen on hankalaa. Ei tee mieli istua koneella kirjottelemassa blogiin kun joka suutaan kolottaa oli miten perin vaan. Eikä tämä pirun romu tee enää yhteistyötä. N-kirjain on jotenkin jähmeenä, kai siellä alla on joku pullanmuru, välillä se ottaa mutta yleensä ei. Ja tässä joku osa sökönä, 5 päivää viikosta tämä kaatuilee jatkuvasti, ja kahtena toimii kun junan vessa. Enkä mä jaksa syventyä etsii vikaa nyt, katsotaan synnytyksen jälkeen onko tästä vielä koneeksi vai joko olisi aika hankkia uusi työjuhta. Jokatapauksessa oon hiukan päättänyt että kunhan olen kahtena etin aikaa blogille edes kerran viikossa. Ei se nyt niin iso homma ole vaikkapa napata yhtä korukuvaa näytille.  Ja sitäpaitsi, mulla on ainakin 10 aihetta/ohjetta jonossa jonossa jotka oon luvannu askarrella.

Siinä sitä rutinaa jo olikin. Ja vaikka nyt miten irvistän niin ei ole lähtöä tulossa. Dääm. Kai se sitten on hyväksyttävä tältä illalta. Kaupan uutuspuolella on ollut hiukan ihmettelemistä varmaan tutuilla asiakkailla. Ihmeen hiljasta jos tarkennan. Viime kesänä tavarantoimittaja jota käytin lakkasi toimittamasta tavaraa, ja näin ollen me oltiin sitten syksyn messuilla melkeimpä lirissä kun eipä juuri ollut uutuksia. Tai ei ainakaan sitä mitä olin ajatellut. Ainahan mulla täällä jotain on, joten ei ihan tyhjin käsin jouduttu menemään, ja kauppaankin on löytynyt jotain uutta. Ensimmäinen pieni erä tulikin muutama viikko sitten toiselta toimittajalta ja uutta odotellaan parin viikon sisään. Tietty tää vauvakuvio voi sitä hiukan sotkea.

Ei muuten pitäisi oikeen olla isoa vaikutusta, joku päivä jää tilaukset pakkaamatta luultavasti kun Pasi tulee mukaan synnärille.  Mun villi veikkaus on että se olis se 21. päivä, tai siihen mä tähtään, sillon en enää kotiin suostu ;) Sillon vaikutusta kauppaan tuskin ees huomaa jos siihen menee. Sähköpostien kanssa pitäisi olla ihan hyvä tilanne, toivottavasti parempi kun koskaan. Tuotekyselyjä ei pahemmi kannata laittaa, niihin voi vastauksen saaminen kestää mutta muissa asioissa Pasi auttaa.

Niin odottelen uutta tavaraa kauppaan. Jouluksi on yksi juttu, mutta muuten menee melko keväiseen helmeen. Ja koska hormoonit o pehmentäneet mun pään lopullisesti, mä odottelen hirmu hingulla tälläsiä: