Archive for helmikuu, 2012

Helmiplaneetta messut 4.2.2012 ja muuttojuttuja ja aikataulua

keskiviikko, helmikuu 1st, 2012

Lauantaina olisi kirkkonummella messut jonne kannattaa tulla. Olen pakanut melko mielettömiä tarjouksia meidän mukaan. Nyt niitä on muuton takia erityisen paljon, kun tämä muutto hiukan tuli puskista. Itseasiassa ihan puskista. Mun tartteekin hypettää ensin muuttoa.

Niin helmikeskus muuttaa. Ei ollut tarkoitus, eikä mielessä edes käynyt tuo tila mihin me muutetaan. Vuosi sitten me käytiin katselemassa tiloja, ihastuttiinkiin erityisesti yhteen keskustan kiiltävään liiketilaan. Mutta sitten testissä näkyi se toinenkin viiva ja ajateltiin ettei kannata ottaa kallista tilaa keskustasta kun Pasi joutuu yksin hoitamaan aika pitkälti kauppaa kun olen äitiyslomalla. No jos meillä vuosi sitten oli jo ahdasta niin arvatkaapa mikä tilanne on nyt? Ei nurkkaa jossa ei helmiä olisi, paitsi lastenhuoneet. Niimpä Pasi tammikuun alussa sen sitten suustaan päästi; pitäisikö kokeilla vuosi kuitenkin (vuosi koska vuokrasopimukset on yleensä vähintään vuoden mittasia yrityksille).

No sitten tuli ristiäiset, pikku neidistä tuli Vilma. Mutta siinä sivussa sitten kävi ilmi että meille sopivan kokoinen ja hintanen tila olisi vapaautumassa. Tila ei keskustan kiiltävä liikehuoneisto vaan kaanaan koululta iso luokkahuone. Niille jotka ei poria tunne, kaanaa on pieni kylä yyterin vieressä, tervetuloa ostoksille jos yyterissä poikkeatte :) No, monestaki syystä se oli meille ihan loistava ratkaisu. Tarkoitus ei ole että ollaan auki tai kiinni kuten normi kaupat, vaan ollaan auki sopimuksen mukaan kun tarvetta on, ja sitten toisinaan pidetään yleisiä avoimia ovia. Mutta siis koska tahansa voi laittaa postia että haluaa tulla ostoksille niin järjestetään kauppa auki.

Koska tila tuli vastaan ihan vahingossa, ei oikeen ole ollut aikaa pitää mitään muuttomyyntejä. Kaupassa on nyt tarjouksia, ne on voimassa 4.2.2012 asti, joten pidä kiirettä jos niistä tahdot hyötyä. Muuten tarjoukset (eri) lähtee messuille mukaan. Ja näistä siis ensimmäisnä luvassa on Helmiplaneetta nyt lauantaina. Niimpä sinne lähtee parhaat tarjouksetkin. Muistutuksena kuitenkin, meillä ei vieläkään ole pankkikortti vekotinta, joten varaa käteistä mukaan.

Muuten asiat etenee niin että soittelen nyt ja kyselen avainta, Pasi maalaa seinät perjantaina, tarjoukset loppuu lauantaina, sunnuntaina asennan maksunappulat (joo meille vihdoin tulee sellaset), ja seuraava viikko viedään laatikoita ja varastoa ja sitten olisi tarkoitus viedä viikonloppuna kalusteet ja siirtyä lopullisesti sinne. Eli jos kaikki menee niinku strömsössä ni maaanantaina 13.2 on kaikki paikoillaan koululla. Aika näyttää miten menee. Ajatus kuitenkin olisi ettei kauppa ole missään välissä kiinni. Ensiviikolla ja seuraavalla saattaa tilausten käsittely olla kuitenkin hiukan hitaampaa kuin normaalisti, joten varautukaa pieneen takkuiluun.

Niin, ja korukuva, mitä postaus olisi ilman korukuvaa?

Tämä koru lähtee messuille malliksi, muutaman kaverin kanssa antamaan ideoita. Mutta siinäpä kaikki tällä kertaa, paitsi että on mainittava että nyt näppäimistöstäni kuolemaa tekee e, joka jää tulemati jollei ajatuksella paina. Niimpä kaikki hölmöt kirjoitusvirheet, vaikka oikoluin niitä taatusti jäi, laita e sinne väliin, ehkäpä sitten se näyttää selkeämmälle. Nyt ei muuta kun että nähdään messuilla lauantaina tai sitten kaanaassa kun sinne ollaan muutettu :)