Archive for toukokuu, 2014

Kommentointi on toistaiseksi estetty

perjantai, toukokuu 23rd, 2014

Viime yönä oli tullut 336  uutta kommenttia, pelkkää roskapostia. Mulla on parempaakin tekemistä kun seuloa niitä joten estin kommentoinnin. Heti kun ehdin päivitän sovelluspohjan ja kommentointi onnistuu taas sen jälkeen.

Kolme Katopolyclay väri reseptia

sunnuntai, toukokuu 4th, 2014

Omien värien sekoittaminen on massailun yksi myukavista puolista. Kannattaa kuitenkin pistääv resepti ylös jotta saat samn värin tehtyä uudestaan :)

Tässä mihin pyritään, takarivissä normi värejä; turkoosi, oranssi, valkoinen ja beige. Edessä värit joihin reseptit tarjolla; suklaapirtelö, laguuni ja appelsiinisorbetti. Ehkpä joku kerta vielä esittelenkin jotain mitä näistä syntyi :)

Appelsiini sorbettiin tulee 3 osaa oranssia, 2 osaa keltaista, 2 osaa valkoista ja yksi osa beigeä. Osat on otettu kaikki samalla muotilla samanpaksuisesta levystä, näin tiedän tasan kuinka paljon massassa on mitäkin. Mulla oli käytössä keskikoko neliö, ja ykkösasetus pastakoneesta, mutta mikä tahansa muotti ja asetus käy, kunhan se on jokaisessa sama.

Kaikki yhteen ja tadaa; appelsiinisorbetti on valmis! (taustalla keltainen, oranssi ja beige)

Laguuniin tulee 3 osaa turkoosia, 2 osaa valkoista, 1 osa vihreää ja 1 osa beigeä.

Kaikki yhteen ja valmis; laguuni! Taustalla vihreä, turkoosi ja beige.

Ja sitten se viiminen, mutta tää ei mennyt niinkun strömsöössä.

Sov itaan että tämä resepti on vaikka suklaajäätelö, siinä on 3 osaa kuparia, 3 osaa valkoista, 2 beigeä ja 1 vihreä ja punainen. Mutta kun sotkin ne yhteen oli lopputulos seuraava:

Aivan liian tumma, pirtelöhän oli se mitä hain. Niimpä lisäsin yhden osan beigeä ja kolme osaa valkoista tuohon kaikkeen ensin sotkettuun.

Ja vaalenihan se, tässä siis suklaapirtelön resepti suoraan; 3 osaa kuparia, 6 osaa valkoista, 3 beigeä ja 1 vihreä ja punainen.

Tulipas kesänen fiilis heti itellikin, ehkäpä kun apujoukut saadaan yöpuulle pyöräytän näistä jotain valmistakin :)

Avainnauha siipiriipuksella

lauantai, toukokuu 3rd, 2014

Tämä avainnauha on jo löytänyt uuden kodin, mutta halusin esitellä sen täälläkin.

Se on tehty vaaleanpunaisista pyöreähköistä makeanvedenhelmistä ja kirkkaista kristallihelmistä. Renkaassa on tekti Ainoa laatuaan, sekä irroitettva avainosa ja irroitettava siipiriipus helmillä.

Vintage riipus, ohje

torstai, toukokuu 1st, 2014

Yksinkertaisen kaunis vintage riipus syntyy helposti, mutta ensin kannattaa tutustua korupiikkien vääntämiseen  tässä ohjeessa.

Tarvitaan kolme pallopäistä korupiikkiä, yksi silmukallinen korupiikki ja kolme pientä biconea. Biconet laitetaan korupiikkeihin ja piikin väännetään silmukalle silmukallisen korupiikin silmukkaan.

Lisäksi tarvitset USKO TOIVO RAKKAUS renkaan, kaksoisrenkaan, pienen pronssisen välihelmen ja ihanan lehtiriipuksen. Kaksoisrengas pujotetaan USKO TOIVO RAKKAUS renkaaseen.

Silmukallinen korupiikki jossa roikkuu biconet korupiikeissä viedään riipuksen läpi ja viimiseksi lisätään välihelmi.

Korupiikki väännetään silmukalle. Ennen silmukan sulkemista sinne viedään USKO TOIVO RAKKAUS renkaaseen kiinnitetty kaksoisrengas.

Silmukan sulkemisen jälkeen herkkä riipus on valmis, ja se voidaan pujottaa vaikka papuketjuun.