Archive for kesäkuu, 2014

Sinilila tilauskoru

perjantai, kesäkuu 6th, 2014

Koruun sain värimailmaksi sinivioletin, toiveena oli ei niin “hohtava” mutta kuitenkin näyttävä, Ainoa laatuaan renkaalla. Niimpä yksi aurinkoinen päivä keräsin materiaalit näin:

Tytär teki lokerikon puukäsitöissä, sen olisi tarkoitus päätyä messupöytään, mutta se on niin mahtava etten tiedä raaskinko.

Tämäkin koru on toivottavasti tarpeeksi pitkä kaksinkerroin käytettäväksi, muttei kuitenkaan liian pitkä yksinkertaisenakaan.

Avaimenperiä

torstai, kesäkuu 5th, 2014

Nämäkin tilauskoruja…

Idea tähän ensimmäiseen löytyi kaupasta, mutta renkaan teksti kaupan versiossa ei ollut oikea.

Ja toisen saajan arvannee varmaan kuvasta.

Koru kerhotädille

keskiviikko, kesäkuu 4th, 2014

Tilauskoruista tämä oli helpoin, koska koru tuli perhekerhon jossa itsekin käyn vetäjälle. Soveimme muiden äitien kanssa tyylistä, muuten sain melko vapaat kädet. Ajatuksena oli maanläheiset sävyt ja ripaus pinkkiä, USKO TOIVO RAKKAUS renkaalla tietenkin.

Koru on tarpeeksi pitkä jotta sitä voi käyttää kaksin kerroin lyhyenä tai yksinkertaisena pitkänä koruna.

Äitienpäiväkorut

tiistai, kesäkuu 3rd, 2014

Nekin on unohtunut esitellä. Mummu sai vihdoin korunsa:

Mummu on siis ihana anoppini, lasteni Mummu. Yllättäen lempivärit on punainen ja musta, kuva vääristää sävyä hiukan. Kaulakorun kaveriksi tein myös rannekorun.

Pari korua

maanantai, kesäkuu 2nd, 2014

Kevät, tarkemmin ottaen toukokuu on kiireistä aikaa kun tilauskoruja on jonoksi asti. Noh, saampa niistä hetkeksi blogin täytettä koska minäpäs oon napannut niistä kuvia ennenkun olen eteenpäin luovuttanut. Niimpä tässä yksi:

…tai oikeastaan siis kaksi. Rannekorut opettajille. Keväisiä värejä ja raikkaan valkoista :) Toisessa näistä on takana isompikin idea, se koostuu valkoisten ja hopeoitujen välihelmien lisäksi 12 erillaisesta helmestä, 9 “tyttövärisestä” ja 3 “poikavärisestä”, ajatuksella jokaiselle oppilaalle oma helmi.

Itseasiassa nappasin niistä helmistäkin kuvan:

Tummanpunainen ja tummavioletti näyttävät kuvassa todella tummille, mutta itseasiassa sopivien helmien löytäminen oli korun haastavin osuus.