Archive for lokakuu, 2014

Rannekoruja, rannekoruja

maanantai, lokakuu 20th, 2014

Palasin Ecc:stä pää täynnä ideoita, joten loput päivitykset on hiukan myöhässä. Ne on tulossa, mutta ensin tarvi kokeilla pari ideaa. Eva Haskovan paja oli sen verta mukava että siitä pää täyteen ideoita ja jatkuvasti tulee uusia, ja pakkohan niitä on kokeilla. Joten alla paljon kuvia mitä kaikkea onkaan syntynyt.

Viimisin testimielessä, juu ei edelleenkän mun juttu. Mutta vaikka palasinkin siihen mitä aina teen (kukkiin), niin oli kiva kokeilla kaikkea, joten iso kiitos Eva Haskova innostavasta ja ihanasta pajasta :)

ECC part ihmiset

keskiviikko, lokakuu 8th, 2014

Tällä kertaa ajattelin jakaa kanssanne linkkilistan ihmisistä jotka tapasin reissullani. Lista ei ole kattava, täydentelen sitä sitä mukaa kun blogeja yms ilmenee. Lisäksi ajattelin esitellä myöhemmin pari henkilöä vielä paremmin. Mutta siis tässä teille linkkejä joiden takaa löytyy lahjakkaiden henkilöiden upeita töitä, nautinnollisia lukuhetkiä :)

Voilà zgz
mari miscreaciones
Veroflo Creations
Isabel San Valero
Mis pequeños tesoros
Más de la cuenta
Pilar Elvira Felipe
www.miscositasmaravillosas.blogspot.com
Dicenyarte
Maria Merino
Lucy Struncova
mpazpj
Helena Siscar
Pilar
Apuntes de …
LeArte creaciones
www.elrincondefrifri.com
Polyclay by the left
http://www.facebook.com/lucelos
MelanieArt

Listää päivitän sitä mukaan osallistujat ilmottelee osoitteitaan. Ja kyllähän meitä monta oli, 90. Jokainen teki kotona ennen 90 neliötä jaettavaksi muille osallistujille muistoksi, joten kotiin tuomisiksi tuli sitten pussillinen neliötä, tässä kuva näistä: