Archive for marraskuu, 2014

From Polymer To Art

torstai, marraskuu 27th, 2014

Tänään kauppaan ilmestyi uusi tuoteryhmä From Polymer To Art. Aivan ihana lehti massalijoille englanniksi.

Mutta kelataampa ajassa taaksepäin, siihen mistä tämän ihanan lehden löysin. Tästäkin kiitos kuuluu ECC 2014 Madridin matkalle (ja pahoittelut etten ole postannut vielä koko matkaani). Matkalla tapasin ihastuttavat Marjon ja Saskian, jotka kustantaa tätä lehteä.

Nyt mua harmittaa etten löydä koneelta enempää kuvia. Molemmat, sekä Marjon että Saskia on viimisen päälle tyyllikäitä. Kutsuimme heitä leikkisästi polkadotseiksi, sillä sitä riitti ja paljon vaikka ei nyt kuvaan eksnytkään. Joka päivä asukokonaisuus kummallakin oli upea ja sen kruunasi asuihin sopivat itse massasta tehdyt korut. Joten kun selvcisi että he kustantaa lehteä oli odotukset korkeat.

Sain heiltä pari näytenumeroa tutustuttavaksi, jotka olen lukenut varmaan satakertaa läpi, ja olen myyty. Ensinnäkin lehti on korkealaatuiselle paperille painettu, joten sen pelkkä kädessä pitäminen on ilo. Jokaisella lehdellä on teema johon lehti keskittyy, muttei liian tiukasti. Lehdessä on paljon ohjeita ja ohjeet ovat selkeitä. Ne käy vaihevaiheelta läpi miten massasta syntyy ohjeen projeksti, joten vaikka kielitaito ei ihan riittäisi saa lehdestä kuitenkin paljon irti. Lehdessä on myös henkilöesittelyitä, mielenkiintoisia taiteilijoita jotka avaavat hiukan ajatuksiaan töiden takaa.  Kokonaisuutena lehti on kaunis kokonaisuus jolla sisällöllisesti on jotain annettavaa. Päätös minulle ei ollut kovin vaikea,; tämä ehdottomasti meidän valikoimaan!

Ja tällä kertaa en ollut lehdelle ensikosketus suomeen, Marjon ja Saskia kertoi että yksi tilaus tulee suomeen jo. Hei, ei me olla niin takapajula sittenkään massailun suhteen!