Olen huono bloggaaja

Olen pitkään pohtinut mitä tällä blogille tekisin, ainakin päivittää alusta tarvitsisi. Mutta mitä muuta?

Aikatauluni on kiireiset, ja tuntuu ettei kiire ainakaan jatkossa helpota. Blogi on se mille ei tunnu löytyvän aikaa millään, viime syksyn ecc esittelykin on vielä kesken ja uusi on jo ihan nurkan takana. Se voisi kai olla hyvä lähtökohta. Muta muuten, mitä muuta? Korukuvien postaus tuntuu aina niin kovin väkinäiselle. Sellanen korukuvablogi ei vaan ole mun juttuni. Laitampa esimerkin.

Korukuvan yhteyteen pitäisi tulla jotain tekstiä. Täs on ny tällänen. Ei kelpaa, mun pitäisi nyt kertoa hienosti korun synnystä. Pyörittelin massapalloja ja laitoin pari lamppuhelmee ettei olis niin lyhyt. No ei mennyt ihan nappiin tuokaan. Ei vaan irtoa kuten sanoin. Pitäisi kertoa kuinka pyörittelin violetit ruusut rakkaudesta ja yhdistin ah niin kauniisti hohtaviin foliohelmiin jotka sävyn puolesta oli juuri täydelliset ja yhdessä niistä tulisi kiva kontrasti hohtavan ja matan helmen välillä. Kuinka violetit ruusumillefiorit kuiski että tahtovat helmiksi, miten suurella ja kauniilla ja upealla inspiraatiolla koru on tehty. Mutta kun oikeasti se on enempi se tein ny tälläsen. Täsä tää ny olis. Ja jos haluaa jatkaa ni käytin tähän näitä helmiä (no, nyt mä en jaksa edes linkittää oikeasti).

Aika näyttää. Samaa ryhtilikettä mulla on ollut koko blogin historian läpi, nyt alan reipastua. Ja ehkäpä viisi postausta ilmestyy kunnes taas unohdan ainakin puoleksi vuodeksi.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.