Euroclay carnival 2015 Slovenia, swapit

Juhuu, mun swapit on valmiit \o/

Mitkä ihmeen swapit? Viime vuotiset löytyy jostain aiemmasta postauksesta, viime vuonna oli oli neliö jokaselta jokaselle. Tänä vuonna jokanen tekee energiapyramidin 4 kolmiosta jotka on saatu muilta osaanottajilta. Mun 4 kolimiota on valmiit, oon kerranki ollut ajoissa.

Hieno piirros tuossa paperilla on luonnos,  teen usein jonkun näkösen piirrustuksen että ajatus pysyy kasassa. Piirrokset on tätä luokkaa, hahmotan siitä ihan riittävästi mihin olen menossa. Ja kyllä noista just sellaset tais tulla. Oon tyytyväinen, ja se riittää.

Jep, tää oli nyt just sellanen täsä tää ny olis, tein tälläsen postaus.

Ja tietty lupaan kirjotella millaset vaihdossa saan kun se aika on.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.