Inspiraatio kokeiluja

Aina pari kertaa vuodessa raivaan kalenterista tyhjää kokeilla jotain kivaa itekseni ilman mitään suurempaa ajatusta takana. Mennään sinne minne nenä näyttää ja katsotaan mitä siitä tulee. Tämä ei ole ohje, en jaksa selittää vaihevaiheelta, enkä edes ottanut kuvia joka vaiheesta. Mutta niistä kun otin, halusin askarrella kollaasin antamaan kuvaa siitä mitä vaiheita työhön tulee. Sormus kuvassa on mun vihkisormus, sen on tarkoitus antaa mittakaavaa. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Cane on tehty mustaa ja valkoista luukunottamatta pelkistä jämäseoksista. Lajittelen jämät siis suunnilleen väreittäin, ja kun seoitan ne lopulta katson onko väri käyttökelpoinen. Jos on, lopputulos voi olla tälläinen, jos ei niin mulla on helmensisustaa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.