Kämpän uusi ilme

Mä oon pitkään halunnu sisustaa, mutta kun ei oo ollu aikaa. Pitäny rempata kuistia ja eteistä, olkkaria ja kylppäriäkin haavelein remppaavani. Ja samalla haluaisin sisustaa. Sellanen yhtenäinen ilme ainakin alakertaan, sellanen joka näyttäisi meiltä.  Sitten keksein mikä se just meidän yhtenäinen ilme vois olla, tässä kuistista kuva:

Eiks ookkiin aika hieno? Sama ruskea kuutiomainen elementti jatkuu eteisessä ja keittiössä. Viehän se jonkin verran tilaa, eikä ovet oikein mahdu aukeamaan, mut ei se käytännöllisyys ollu se tärkein valinta peruste. Ei vaan, vakavoidutaas hetkeks. Sama linja kyllä jatkuu läpi kämpän, mut tän sisustuksen hoisi kaukokiito :D Eli suomeksi; nyt ne on täällä! Älkää välittäkö tuosta kuistista, tää on vanha talo ja joka suunnasta tarttee jotain laittaa, toi kuisti on listan viimisenä. Ja siksi siellä on kaiken mailman listaa ja johtoa ja vekotinta (niin ja siis mulla on kaks muksua, haalaria, pipoa kenkää, lapasta riittää). Ja ei millään pahalla kellastuneen mäntypanelin ystäviä kohtaan, mä en voi sietää sitä, se karmeeta, tarttee toi kuistikin josain välissä laittaa kuntoon. Mut sitä ennen tarttee kai ihan laatikko avata.

Mää oon avannu nyt 6 laatikkoa, vastaan on tullu ainakin 20 superihanaa juttua jonka tilaamista en ees muistanu. Se on muuten jännä että että vaikka tiedän mitat tilatessa että kuinka paljon ne voi yllättää kun ne näkee. 10mm helmet tuntui ihan olemattoman kokosille, mut se kyllä johtui siitä et samassa laatikossa oli 16mm helmiä (jotka oli super ihania). Mä avaan ihan yhden laatikon vielä (no ehkä toisenkin), sitten vastaan asiakassähköposteihin (en selittele, pyydän vaan anteeksi että on kestänyt vastata näin kauan) ja sitten alan kuvata. Lisäyily alkaa helpoista tuotteista, sellaisista joita ei tarvi kun viedä paikoilleen. Eli kaikki pussitettava kuten metallihelmet ja sellaset jää odottelemaan. Tahti on se kerran testattu, vähintään 5 tuotetta päivä niin kauan kun tavaraa riittää. Blogiin raportoin paremmin huomenna tai ylihuomenna, heti kun kaikki on avattu ja hypistelty, tiedän jo että monesta iskee hirmunen hehkutuksen tarve. Mut nyt yks laatikko…

3 Responses to “Kämpän uusi ilme”

 1. Martsu kirjoitti:

  Wau!!
  On sinulla varmasti ihana olla, kun noi kaikki laatikot aukaiset ja ihania helmiä saat hipelöidä ( no okei, on siinä kova työkin, että saa ne kaikki lajiteltua ja kuvattua ym).
  Täällä jo innoissaan odotellaan jotta saa nähdä uusia helmiä :) )

 2. Kia kirjoitti:

  Joo, vähän niinku jouluna paitsi että kaikki paketit on kovia, just sellasia kun oon aina halunnu ja mulle :)

 3. Kaisa kirjoitti:

  Voi vitalis! Kyllä olis ihana päästä noita availemaan!!! Mä varmaan repelisin kaikki auki ja heti. En edes kuvaamaan ehteis.

  Toi voittaa mennentullen Avotakan, Divaanin yms. lehtien sisustustrendit. Toi on paras – mäkin haluun.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.