Tulevaa (kuvia lisätty)

Laatikot, ihan joka ainoa on avattu, kuplamuovikääreet poistettu ja tarkistettu että kaikki tuli. Paljon on kaikkea ihanaa, en voi muuta sanoa.

Alan tänään lisäillä niitä uutuksia kauppaa. Ajatuksena olisi että aloitan makeanveden helmistä. Niitä montaaa kokoa, muotoa ja väriä.  Niiden lisääminen on oma askartelu, kuvaamisen lisäksi kirjotan jokaiseen kuvauksen erikseen, nappaan randomina yhen nauhan käteen ja koitan kuvailla sitä. Hintaan vaikuttaa koko, laatu, muoto ja väri. Tälläsiä makeenveden helmiä tuli mulle omaan käyttöön (kauppaan menevistä ei vielä kuvia):

Sitten tänään varmaan lisätään pari lamppista ja simpukkariipusta.  Jälkimmäisistä voisin kai sanan kirjottaa. Niitä tulee melko paljon, osa ihan perusettiä, osa taas hiukan erikoisempiä käsin kaiverrettuja. Ja oon tainnu aikasemmin mainita mainita että tulossa on myös blacklip riipuksia. Hintahaitari tulee olemaan suuri, noi viimeksi mainitut on suolasen hintasia verraten ensin mainittuihin, mutta kun tälläsien kaunokaisen käteen ottaa niin ymmärtää miksi. Ja tietty mä pidän hinnat verraten halpoina kuitenkin. Noissa ihan tavallisissa simpukka riipuksissa valkosen lisäksi on turkoosia, vaaleanpunaista, pinkkiä, oranssia, sellaista keväistä väriloistoa siis.

Niin ja organza pusseja odottelee lisäämistä, nekin voisi laittaa vielä tänään. Ja noi avain maskotit. Ja filligraanilehdet. Ja ketjut.No katsoo mitä kaikkea ehtii. Maanainta ja tiistai on lomaa, otan reippaan rutistuksen näin alkuun, sitten tahti rauhoittuu. Mut nyt mä taidan mennä päikkäreille. Väsyttää, pelkästään laatikkojen availussa ja kuplamuovien poistossa meni vielä eilen myöhään.

Update päikkärien jälkeen: tää oli ihan tyhmä ku ei ollu kaupan helmistä kuvia. Lisäsin riipukset siihen väliin kun kuuluu, ja alle kuva kauppaan tulevista makeenveden helmistä:

Toinen päivitys: Tältä iltaa lopetan lisäilyn tähän. Meni paljon makeanvedenhelmeä, sitten uudet lahjarasiat ja organzapusseja. Josko huomenna vaikka noita riipuksia ja vaikka sitten siemenhelmiä. Makeanvedenhelmiä on vielä, laitan ne joskus myöhemmin, tältä erää on mitta niihin täynnä. Kissansilmät vois olla kivoja, tarvii katsoa jos vaikka niitäkin lisäisi.

3 Responses to “Tulevaa (kuvia lisätty)”

  1. Leila kirjoitti:

    Ihqu ihanaa, että tulee kaikkea houkuttelevaa uutta!

  2. Kia kirjoitti:

    Uudet säröhelmet on sitten aivan ihkun värisiä, ihan pakko mainostaa niitä 14 (vai oliko ne 16?)mm eli isoja valkopinkkejä, ne on törkeen makeita. Ootas kun päästään niihin siis.

  3. Leila kirjoitti:

    Yes! Kuulostaa hurmaavalta!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.