Huurremarjoja

Joku näppärä on saattanut huomata että kaiken muun tiimellyksessä olen poistanut kaupasta kaikki korut. Ei hätää ne palaa kyllä, mä vaan hiukan uudistan koko hommaa. Isolla kädellä. Ne on nyt toistaseksi pois, Palaavat elokuun loppuun mennessä uudella ilmeellä. Tässäpä hieman esimakua siitä…

Esittelen paremmin nyt vain yhden rannekorun, jonka tein pari viikkoa sitten huomasin että sillon tulleet helmiäiset mätsäsi upeasti huurrekukkien kanssa. Niimpä syntyi tällänen rannekoru:

Sitten kuvaa lähempää:

Mutta mikäs ihanuus siinä roikkuikaan?

Koska ketjua jäi yli tein sille kaveriksi korvakorutkin (kuvassa on vaan yksi kun ovat niin runsaat ettei kuvaan mahtuneet yhdessä):

Mutta sitten mut yllätti insipiraatio kun tajusin että mullahan on vaikka kuinka paljon huurekukkia ja helmiäislasihelmiä ja niimpä tein rannekoruille pari värivaihtoehtoakin (korviksista ei ole kuvaa, sori):

Ja helmihullut murisee kun lupasin laittaa uutuksia kauppaan. Ihan kohta, ihan kohta. Kamerasta on akku loppu, eikä se latautunut vaikka kuinka yritin, typerä Pasi oli napannut laturin johdon seinästä. Pari uutuutta laitan tänään, mutta huomenna ja ylihuomenna ja sunnuntaina enempi, ok?

8 Responses to “Huurremarjoja”

 1. Jenna kirjoitti:

  Ihania koruja :) Mietin, että mitä vitsiä noista kukista keksisi ja sä oot tehnyt ihania käsikoruja, täytyypi ehkä lainailla ideaa modattuna :) .. Ja helmitilaus jää ensi viikolle, uutuuksia ootellessa :)

 2. Kia kirjoitti:

  Toi on tollanen mun lemppari perus malli, mä tykkään iten tollasesta ja teen niitä kai siksi paljon. Siis ketjuun helmiä piikeillä. Muuntuu tosi moneksi, tykkään.
  Ne kolme uututta tälle päivälle nyt kaupassa, loput jää huomiseen. Pasi naputtaa jostain turhasta, että mulla on kuulemma melkein tonni helmiä ja mä vaan kirjottelen blogiin. Tyhmä.

 3. Leila kirjoitti:

  Upeaa saada lisää ideoita noille ihanille huurrekukille! Tosi kivasti yhdistelty muihin helmiin! Kukat on tosi kauniita, ja niitä tekee mieli käyttää juuri nyt kesällä! Lisääkin idiksiä vastaanotetaan, jos on…! Ai niin, paitsi Pasi se patistaa niitten helmimäärien kanssa…

 4. Anne kirjoitti:

  Olipas tutunnäköisiä malleja…

 5. Kia kirjoitti:

  Jottei tarvi pohtia mistä vaikutteita olen saanut, kerron sen itse: http://www.vintaj.com
  Käyttävät paljon huurrehelmiä, alkoholimustetta, yms, joskin valmistajan/tuottajan mikä lie omaa mallistoa pidän ylihonnoiteltuna (enkä siksi ko osia ole valikoimaan hankkimassa). Mutta heidän ideagallerian koruissa on paljon myös muitakin osia, joista yllättävän montaa löytää meiltäkin. Toki surffaan kaikki mahdolliset muutkin valmistajat ja tuottajat läpi (esim toinen mistä vastaavia ja paljon muita löytyy on http://www.creativityinc.com/ ), ihan jo kaupan valikoiman takia. Niin ja lisäksi luen kaikki mahdolliset lehdet ja kirjat pysyäkseni kärryillä hiukan siitä mitä valikoimasta tarvitsisi löytyä. Todennnäköisesti mikään mun idea ei ole täysin oma, vaan vaikutteita on tullut jostain takaraivonperänurkasta millon mistäkin.

 6. Anne kirjoitti:

  Itse en ollut tuota Vintajn sivustoa ennen tutkinutkaan, vaikka kovasti aikanaan metsästin malleja lucitekukkahelmistä, niitä ei paljoa löytynyt. Kauniita ovat kertakaikkiaan. Minusta nuo sattumoisin muistuttuvat omia mallejani, mutta kuten sanottu, ideoitahan voi saada mistä vaan. Ja vaikkei tietoisesti haluaisi ketään jäljitellä, jäävät ideat takaraivoon muhimaan ja pompsahtavat sielä sopivien tarvikkeiden tullessa vastaan taas mieleen sopivasti oman tyylin mukaan jalostettuna – niin minullakin.

  Olen viimeaikoina ollut vain niin kovin varpaillani erään ikävän ihmisen toiminnasta johtuen. Tämä henkilö tulostaa netistä korukuvia sivuiltani, marssii paikalliseen korutarvikekauppaan ja pyytää juuri samanlaisia tarvikeita kuin kuvassa, nyt sain kuulla että hän aikoo tehdä koruja myös myyntiin. Sen vielä ymmärtäisin, että joku tahtoo tehdä samanlaisen omaan käyttöön, mutta että vielä tuollaista aivan suoraa helmihelmeltä kopiointia bisnesmielessä – vähemmästäkin menee hermot! Ei voi kuin toivoa, että sellainen ihminen, jolta ei löydy yhtään omaa (edes jalostettua) ideaa, ei kauan menesty koruntekijänä.

  Anteeksi tilitys täällä – oli pakko purkaa tämä sellaisille, jotka ehkä ymmärtävät harmistukseni…

 7. Kia kirjoitti:

  Ymmärrän harmistuksen kyllä, etenkin kun on taustalla noin törkeä kopiointi. Meillä on hirmuisen sama tyyli, ja kun käytetään samoja pitkälti samoja tuotteita helposti voi tulla samankaltaista jälkeä. Toisaalta nää kyllä poikkeaa sun koruista aika paljon, lähinnä väri on sama, mut syytän siitä meidän kummankin hyvää värimakua ;) Huurrekukkia mulla on vielä kaupassa vaan omat suosikit väreistä, eli ei kovin montaa. Siihen tulee kyllä muutos syksyllä; värimailma laajenee mutta muodot vähenee. Valitettavasti kuitenkin toi meidän molempien lemppari väri poistuu.

  Mutta pakko sen verran sanoa, että kun olen helmiyrittäjä on mun väkerrykset ihan vapaasti kopioitavissa ja niiden tarkotuskin on antaaa ideoita, toki olisi eriasia jos olisin koruyrittäjä (ja vaikka uudistan korupuolta, en tule itteeni sellasiksi mieltämään). Kopioinnista kun en itsekään tykkää, ja tiedän kuinka inhottavalle se tuntuu kun se kohdalle osuu.

 8. Anne kirjoitti:

  Kiitos Kia – täytyypä pitää huoli, että ostan vähän huurrekukkia varastoon ennen kuin lempivärit loppuvat :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.