Korviksia

Nyt on koukut laitettu korviksiin, joten on aika esitellä niitä. Tässä ei pahemmin mitään asiaa, vaan parit kuvat.

Näissä on jadea ja makeanvedenhelmiä.

Taas jadea ja makeanvedenhelmiä, kera korujakajan.

Näissä on taas helmiäislasihelmet helmihattujen kanssa.

Ja näissä on särmikästä 8mm akaattia helmihatulla ja renkaalla.

Renkaat lisäilen kauppaan, ja nuo pronssiset helmihatutkin on tulossa jahka ehdin. Kauppaan olen myös laittanut lisää perusjuttuja jotka oli loppuneet; lukkoja, puristushelmiä ja vaijeria. Ja tietty, joku uutuskin on joukkoon eksynyt :)

2 Responses to “Korviksia”

 1. kati kirjoitti:

  Ihania korviksia :)
  Kia, laitatko kohtapuoliin sen mahdollisuuden tehdä ennakkotilausta leimailutaivaaseen, jotta saisi maksun näkymään ennen messuja.
  Otatko sinä messuille noita pakkausrasioita?
  Niitä kun ainakaan itse en ole viitsinyt tilata kun menisi sitten paketiksi.

 2. Kia kirjoitti:

  Laitettu :) Kaupassa on nyt vaihtoehto postitavoissa nimellä npouto messuilta (siinä on samassa ohjeistus myös maksamisesta). Laitan huomenna messupostauksen, jossa kerron muutenkin aiheesta ja otan vastaan tuotetoiveita (ihan kaikkia tuskin pystyn toteuttamaan, mutta yritän parhaani), rasiat kuitenkin laitettu korvan taakse.
  Toivottavasti vaan olen huomenna taas hiukan fiksumpi, meillä on pieniä ongelmia (ei meistä tai messuista johtuvia) jutun kanssa josta haluaisin niin kirjottaa, joka piti julkaista messuilla. Nyt on vaan tullut taas takapakkia niin paljon etten ole uskaltanut hiiskahtaakaan. No, katsotaan onko huomenna enempi tietoa. Ja niille joilla on joku haju mistä puhun, niin sanon että jos ei messuilla niin sitten myöhemmin, niin paljoa takapakkia ei ole tule että suunnitelmasta luopuisin, sen toteutan vaikka sitten väkisin :D Mutta nyt peukkuja että voin kirjoittaa huomenna suuntaa antavaa vihjailua, ja tämä ihmeellinen juttu toteutuu siinä määrin että pääsen julkaisemaan sen messuilla.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.